Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zapisuje sie Screeny Na nowym launcherze ? FAST HELP !

Elitarny21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w wersji 1.5.2 i starszych jak robilem screen zapisywał sie i znajdowałem go poprzez pisanie > %appdata% > .mionecraft > i screen i miałem moje screeny

a teraz mam nowy launcher i nie wiem gdzie sie zapisuja ss bo nie mam juz w %appdata% .minecraft nie mam tego na kompie i nie wiem gdzie zapisuje ze moje SSy to dla mnie ważne

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Ale mi pod powiedzialeś jesteś zajebisty gratulacje

W jakim folderze to sie zapisuje bo nie chce mi sie przepisywac linku zdjecia z wyszukiwarki windows ....

co za kretyn

1315741014-U286260.png

Opublikowano

...

%appdata%--> .minecraft --> screenshots, logiczne chyba, nie?

Ty .. nie pełno sprawny umysłowo ? przecież napisałem że nie mam .minecraft przeczytaj temat jeszcze raz.

I pozdrawiam Tego **** co mi dał 5% ostrzeżenia .....

pazi2000 co przenoszę na pulpit czy ktoś mi wytłumaczy to w końcu ?

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Uzywasz premki? zgaduje ze nie... ( Takie tam poziomy inteligencji, nie zrozumiesz)

C:\Documents and Settings\(Twoja nazwa użytkownika)

Tam...

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano
Mrostry0407 A ty masz taki poziom inteligencji że przeczytasz tylko temat i odpowiadasz twój 1 post pokazał jaka jest twoja inteligencja a to że nie mam premIum to co jestem gorszy od innych ? Nie mam zamiaru wydawać kasy na gry wole kupic sobie za to coś dla siebie w realnym życiu a że ty takiego nie masz i pewnie nei wychodzisz z domu to dla ciebie lepiej było kupić premium niż np hmmmmm 2 bilety do kina z dziewczyną.

To na tyle w twoim temacie nie musisz sie już tu udzielać twoje posty są dla mnie zbędne

Nie ma dla ciebie miejsca w " moim morzu zapotrzebowań intelektualnych" więc WYPIER***AJ

I dalej szukam osoby która odpowie mi gdzie znaleść te screeny

Jak sie robi SS w mc to na czacie jest napisany link tego screena ja go zapisuje na kartce i potem wpisuje w START > WYSZUKIWANIA ale taki sposób długo zajmuję więc ja chce znaleś ten folder gdzie sa zapisywane wszystkie SCREENY.

1315741014-U286260.png

Opublikowano

w innych folderach nie ma

Trudno musze poprzez spisanie na kartke i potem wyszukać w pasku START długo to zajmuje a ja często robie ss i musze je gdzieś wstawiać dobra trudno jakoś dam rade skoro nikt nie zna rowiązania

temat do zamknięcia

pozdrawiam

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Spróbuj zrobić ssa na grze a następnie przeszukaj kompa szukając pliku o nazwie: jak wgrze ss czyli tam data_godzina.png Powinienes wtedy znalezc ;) Jak nie to może jeszcze coś się wykombinuje ;P

NU94p9A.gif

Opublikowano

Innych obrażasz od niedorozwiniętych a sam się tak zachowujesz... Jeżeli masz zamiar się dalej tak zachowywać, to zmień forum... <_<

Wchodzisz w nowy launcher, Edit Profile, sprawdzasz Game Directory, wchodzisz w ten "adres", i szukasz folderu screenshot...

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

Opublikowano

Panie Elitarny - elitarny to ty chyba jesteś w obrażaniu innych. Nikt Ciebie tutaj nie wyzywa od gorszych, czy biedniejszych, bo nie masz premki. (którą polecam ci kupić, dziewczyna nie umrze, jak nie pójdzie do kina :D)

Po prostu panowie wyżej chcieli wiedzieć z jakiego Launchera korzystasz, bo było wiadome, że nie masz premki, skoro nie masz .minecraft... Poza tym - to ty jesteś jakiś niedorozwinięty umysłowo, ponieważ naprawdę nie umiesz otworzyć lokalizacji pliku?

g2k1UZb.png

A jeżeli nawet tego nie umiesz, to wciśnij na obraz, prawym i masz "Otwórz lokalizację pliku".

Brak sygnatury. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...