Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu

Ogii54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dotyczący ravia.eu gdy chce się zarejestrować wyskakuje mi takie coś UWAGA - Jeśli grałeś na innych p. serwerach, prosimy podać unikalne hasło, gdyż wiele serwerów zapisuje hasła graczy a następnie okrada ich na innych serwerach. Zna ktoś przyczyne i rozwiązanie tego?

Opublikowano

Tu chodzi tylko o bezpieczeństwo twojego konta na ravi, nic wiecej.. mozesz jakie kolwiek pasy wpisac ;)

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Wyskakuje to ponieważ gdy osciągniesz coś na Ravii i założysz konto z takimi samymi danymi na innym serwerze mogą Ci na nim wyciągnąć " Hasło " i wkraść się na Twoje konto na Ravii.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Po pierwsze wyskakuje to wszystkim, po drugie musisz podać hasło jakie chcesz, Oni Cię informują, że najlepiej nie podawać hasła którego używasz do emailu bądź do zalogowania na inne serwery.

DPFt2G3.png

Opublikowano

Wyłącznie bezpieczeństwo, ale zablokuj w przeglądarce wyskakujące okna :P

Mam problem dotyczący ravia.eu gdy chce się zarejestrować wyskakuje mi takie coś UWAGA - Jeśli grałeś na innych p. serwerach, prosimy podać unikalne hasło, gdyż wiele serwerów zapisuje hasła graczy a następnie okrada ich na innych serwerach. Zna ktoś przyczyne i rozwiązanie tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...