Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pet co i jak.

zaku5422

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić peta i mam pare pytań.

zaużmy że kupiłem peta i mechanizm zbierania poziom 1(peta chce tylko na palladinium) ile mi on bedzie zbierał pall na godzine i ile bedzie palił nie chce go expić ponieważ słyszałem ze więcej pali a też za dużo uridium nie mam i czy warto kupić go :DD

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

PET dużo pali jak z nim expisz? Za dużo bajek się naoglądałeś, ja zebrałem 5k uri i tylko 1k na peta wydałem ^_^ wciąż jeszcze z 3k paliwa jest.

Opublikowano

PET dużo pali jak z nim expisz? Za dużo bajek się naoglądałeś, ja zebrałem 5k uri i tylko 1k na peta wydałem ^_^ wciąż jeszcze z 3k paliwa jest.

Na 15lvl, żre jak smok, a zwłaszcza jak używasz np. combo 2 baki w jeden dzień potrafiły zejść. Najlepiej se peta expić we wrotach na nagrodach albo jak masz rozgonione alieny, a tak ogólnie:

http://pl.board.bigpoint.com/darkorbit/forumdisplay.php?f=54

1.jpg

Opublikowano

jak masz na 15lvl, włożone 10laserów, 12osłon, wszystkie mechanizmy i protokoły , ciągle używasz kamikadze, kombo jednego i drugiego to żre jak smok, im więcej masz nawsadzane w niego tym więcej pali, jak masz sam mechanizm i np protokoły radarowe to prawie nic nie zużywa

Opublikowano

to przez ile godzin bicia dk albo cubikow zwroci mi sie mechanizm 3 do zbierania 9lvl peta i czy mozna ustawic zeby zbieral tylko bonus boxy czy zbiera wszystko jak leci skrzynki cargo i boxy??

Opublikowano

a jak ma full ladownie to siedzi na jedna skrzyka cargo czy leci z bonus boxami?

bo ja aktualnie zbieram kredyty a z jednego cubika chyba okolo 500k kr z cargo leci to musze miec widoczne cargo i ie wylacze w ustawieniach....

Opublikowano

Jeżeli chodzi o same mechanizmy to najlepiej expić tylko do 8 lvl'a i kupić mechanizmy 3 poziomu. Później się już nie opłaca bo żre tylko więcej paliwa.

jp8p35.png
Opublikowano

Jeżeli chodzi o same mechanizmy to najlepiej expić tylko do 8 lvl'a i kupić mechanizmy 3 poziomu. Później się już nie opłaca bo żre tylko więcej paliwa.

tak to prawda ale jak juz nie bd.sz mial co robic z urkąto tj. okolo po 45PP to na wrotach peta naexp 15 lvl i odblokuj laserki zawsze to tam kilka tys wiecej bicia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...