Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka Pytań

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam do was kilka pytań ; D

1. Co daje nam expienie profesji, jakie bonusy za to potem dostajemy itd.

2. Co warto wystawiać, sprzedawać na aukcjach ( 22 lvl )

3. Co najlepiej zrobić mając na gre 3h? Potyczkę, zwykłe questy itd.

4. Bonusy za modlitwe są losowe czy jak ?

5. Jak najszybciej i najwięcej zdobyć astralnych diamentów i na co najlepiej je wydać ( 23 lvl ).

To chyba tyle, mam nadzieje na rzetelną i szybką odpowiedź ;)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

1. Z rzeczy dla nas? Lepsze rzeczy do ulepszania profesji, diamenty, expa, złoto.
2. Na tym lvlu nic naprawdę.
3. Jeżeli masz 22 lvl, to bić ten lvl. A jeżeli chodzi Ci o zarobek, to dzienne questy.
4. Tak, są losowe. Jedynie za każdą pierwszą modlitwę dnia dostajesz monetę.
5. Nie wydawać na nic. Jeżeli chodzi o zarobek, zapraszm do mojego tutoriala w wiadomym dziale.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

1. Za dowództwo dostajemy. min Diamenty na 20 poziomie aż 3k na parę godzin, zawsze coś.

2 raczej nie ;)

3 Rób daily questy m.in Dominację, potyczki oraz podziemie. Jest to jeden z podstawowych zarobków diamentów.

4 tak losowe.

5 : poniżej masz poradnik jak zarabiać, a jeżeli chodzi o wydawanie to na tym poziomie raczej nic nie warto.

http://www.mpcforum.pl/topic/1006423-tut-zarabianie-diamentow-astralnych/

xD 

Opublikowano

1.Itemy dla naszej postaci (ubrania i spodnie) które jeśli mocne podwyższą staty.Ogólnie też nieźle można zarobić na sprzedaży niektórych rzeczy z profesji np:pracowników.

2.Nic

3.Daily żeby sobie zarobić AD (nie zapomnieć o szlifowaniu :P),a po wykonaniu daily jak starczy czasu to iść dalej z głównym storyline.

4.Dostajesz monetę za każdą modlitwę jeśli 7 dni pod rząd tak zrobisz masz możliwość kupna za te 7 monet super skrzynki z której mogą wypaść dobre itemki (klejnoty zjednoczenia,figurki po 30-40k Ad warte,klucze).Bonusy za modlitwe są losowe i możliwe że zależą od tego również jakiego wybrałeś Boga(nie jestem pewnien).Do 3-4 razy dziennie robiąc modlitwe dostaje się także AD.

5.Lepiej zbierać do 60 tki sobie astrale potem pokombinować z wydawaniem narazie używaj tego co natura da :P.A co do zarabiania to modlitwy,sell najemników z profesji,DAILY no i Eventy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...