Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę informacji o najbliższych losach T26E4 SP

railroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem do supportu co zmienią w tym czołgu i odpisali tak:

"Witaj Czołgisto,

Dziękujemy za skontaktowanie się z suportem World of Tanks w sprawie zmian nadchodzących w najbliższych patchach.

Aktualizacja 8.6 dla World of Tanks miała wprowadzić wiele zmian, które między innymi obejmowąły Amerykański czołg premium - T26E4 Super Pershing. Czołg ten miał posiadać zmienione kąty nachylenia płyt przedniego pancerza, oraz wprowadzone inne modyfikacje równoważące i poprawiające parametry czołgu. Jednak do chwili obecnej żadne zmiany w SuperPershingu nie zostały jeszcze wprowadzone!

Gracze posiadający T26E4 w swoich garażach (którzy kupili czołg przed zmianami) będą mogli go sprzedać za jego pełną wartość w złocie (7200) lub zatrzymać go w garażu z nowymi parametrami.

Podsumowując:

- czołg T26E4 SuperPershing wraz z nowymi zmianami zostanie wprowadzony ponownie w jednej z kolejnych aktualizacji (do tego czasu gracze będą grać identycznym modelem jak do tej pory),

- jeżeli nie przypadnie on graczowi do gustu, będzie on mógł odsprzedać go za pełną wartość złota, którą za niego zapłacił (złoto za dodatkowe wyposażenie nie zostanie zwrócone),

- testy poprawionego T26E4 będzie można przeprowadzić na serwerze testowym, tuż przed wprowadzeniem odpowiedniego patch'a

Pojazd T26E4 będzie można sprzedać z widoku garażu – nie będzie konieczności kontaktowania się z działem suportu w tej sprawie.

Niestety, nie posiadamy jeszcze dokładnych informacji jakie zmiany zostaną wprowadzone w odświeżonej wersji pojazdu, ani nie posiadamy informacji odnośnie czasu wprowadzenia tych zmian."

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

złomu!! widze ze nie umiesz tym czołgiem grac ja go nie sprzedam nawet jak by mu usuneli płyte z wierzyczki!! bardzo fajny czołg i fajnie zarabia!

Opublikowano

przy tym, że zmieniają mu pancerz dają mu większą prędkość maksymalną, większą (o 10) penetrację i będzie mniej osób nim jeździć

shoob.png

Opublikowano

złomu!! widze ze nie umiesz tym czołgiem grac ja go nie sprzedam nawet jak by mu usuneli płyte z wierzyczki!! bardzo fajny czołg i fajnie zarabia!

Mam na nim 700 bitew . Dla mnie to złom Kiedyś mi się tym bardzo dobrze grało , ale teraz to ja podziękuje . Nie dość że mi się znudził to w dodatku strasznie mnie wkurza ... Chce go już jak najszybciej sprzedać i zakupić chińczyka lub coś innego

Opublikowano

Nad chińczykiem się lepiej grubo zastanów, ponieważ prawie na 100% nie będzie to coś podobnego do typ'a59 tylko chłam, który chcą wcisnąć graczom zamiast typ'a. Bardziej zastanowiłbym się na twoim miejscu nad średnim czołgiem premium ZSRR, gdyż jest to nacja trochę bardziej faworyzowana. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Nad chińczykiem się lepiej grubo zastanów, ponieważ prawie na 100% nie będzie to coś podobnego do typ'a59 tylko chłam, który chcą wcisnąć graczom zamiast typ'a. Bardziej zastanowiłbym się na twoim miejscu nad średnim czołgiem premium ZSRR, gdyż jest to nacja trochę bardziej faworyzowana. Pozdrawiam.

Chińczyk (112) jest bardzo zbliżony do IS-6. Jednak nie ma zbytnio pancerza i ma, jak na chińczyka przystało, małą penetracje :)

Chyba, że mówimy o T-34-3 (?) ale jeszcze o nim nic nie wiadomo.

Opublikowano

przy tym, że zmieniają mu pancerz dają mu większą prędkość maksymalną, większą (o 10) penetrację i będzie mniej osób nim jeździć

SerB potwierdził iż SuperPerhing nie dostanie Buffa do Prędkości oraz do Silnika (mocy) a dodanie działa z Zwykłego pershinga (180mm) nie zostało potwierdzone nowy SP będzie w patchu 8.8

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Chińczyk (112) jest bardzo zbliżony do IS-6. Jednak nie ma zbytnio pancerza i ma, jak na chińczyka przystało, małą penetracje :)

Chyba, że mówimy o T-34-3 (?) ale jeszcze o nim nic nie wiadomo.

Parametry T-34-3 są już znane. Jak znajdę to zaraz wstawię.

Krótko mówiąc T-34-3 to "uboga" wersja type59

76561198001815076.png
Opublikowano

Podobno ma być nowy med ZSRR na jakimś rosyjskim forum się na ten temat rozpisywali, a jak wiemy radzieckie czołgi są OP. W mojej porzedniej wypowiedzi chodziło mi o t34-3(kiedy mówilem o chińczyku). Pozdrawiam

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Podobno ma być nowy med ZSRR na jakimś rosyjskim forum się na ten temat rozpisywali, a jak wiemy radzieckie czołgi są OP. W mojej porzedniej wypowiedzi chodziło mi o t34-3(kiedy mówilem o chińczyku). Pozdrawiam

Od kiedy ruscy są OP? o.O

shoob.png

Opublikowano

Up ruscy zawsze byli op. a co do sp ten czolg jest i bedzie slaby bedzie to samo co z arta

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

@UP yyy... Od powstania tej gry ?

Wat? Czasy kiedy ZSRR było OP mineły już jakiś rok temu... Powiedz mi jaki czołg jest OP ruski i daj wytłumaczenie. Potem ja ci powiem dlaczego nie jest OP. W tej chwili nie ma żadnego czołgu, który byłby OP. RZAL.

Co do SP - straci minimalnie na wadze i dostanie prawdopodobnie lekkiego buffa do penetracji (+10). Przy okazji nerf przedniej płyty.

Opublikowano

Wat? Czasy kiedy ZSRR było OP mineły już jakiś rok temu... Powiedz mi jaki czołg jest OP ruski i daj wytłumaczenie. Potem ja ci powiem dlaczego nie jest OP. W tej chwili nie ma żadnego czołgu, który byłby OP. RZAL.

Co do SP - straci minimalnie na wadze i dostanie prawdopodobnie lekkiego buffa do penetracji (+10). Przy okazji nerf przedniej płyty.

Ziomuś ,no nie mów ,że taki Sport z 122-ójką czy KW-2 z Trollem nie jest OP .Grasz sobie MT V tierem ,nagle wyskakuje Ci taki KaWulec i J** , czołg zamienia się we wrak ,i tyle z tego <_< To dopiero "RZAL" ^_^ Gdy Takiego KW rzuci na topke z IV tierami robi totalną siekę . Scouty w 0.8.7 dostały Nerfa ,ale przed tym były Prze OP... Uwierz mi ,że o wiele łatwiej jest wykręcić ładny wynik na Sowiecie niż na takim Niemcu. -.-

Opublikowano

No Na to liczyłem ; ) W końcu pozbęde się tego złomu z mojego garażu ;D

Dobrze Ci się grało za czasów, gdy ludzie nie wiedzieli jeszcze gdzie go bić?

Patrząc na jego cenę to naprawdę kawał dobrego i twardego czołgu premium. Zarabia przyzwoicie, penetrację również ma znośną.

Przegrałem na nim co prawda jedynie 300 bitew, bo jestem jeszcze świeżakiem, ale patrząc na mój skromny staż - jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Moje pytanie:

Czy po wprowadzeniu patcha, w którym SP dostanie nerfa - będzie możliwa jeszcze jego sprzedaż za gold? Czy jedynym rozwiązaniem będzie pobranie serwera testowego i tam sprawdzenie go ?

Opublikowano

Ziomuś ,no nie mów ,że taki Sport z 122-ójką czy KW-2 z Trollem nie jest OP .Grasz sobie MT V tierem ,nagle wyskakuje Ci taki KaWulec i J** , czołg zamienia się we wrak ,i tyle z tego <_< To dopiero "RZAL" ^_^ Gdy Takiego KW rzuci na topke z IV tierami robi totalną siekę . Scouty w 0.8.7 dostały Nerfa ,ale przed tym były Prze OP... Uwierz mi ,że o wiele łatwiej jest wykręcić ładny wynik na Sowiecie niż na takim Niemcu. -.-

1.Jaki scout dostał nerfa? T-50? To nie jest jedyny scout...

2.Hahahahhaha śmieszne... nooby opierające swoją porażkę na tym, że ruskie studio więc faworyzują rusków. beka.

Działo =/= czołg

KW-2 jest wolne, pancerz nie jest genialny, wieża obraca się tak szybko...

działo ma genialną celność, prędkość centrowania celownika, a przeładowywanie to już prawie jak Churchill III

KW-1S nie jest jakimś snajperem, przeładowanie też jakieś najszybsze nie jest, mobilność ok, HP mało, pancerza brak...

beka

shoob.png

Opublikowano

1.Jaki scout dostał nerfa? T-50? To nie jest jedyny scout...

2.Hahahahhaha śmieszne... nooby opierające swoją porażkę na tym, że ruskie studio więc faworyzują rusków. beka.

Działo =/= czołg

KW-2 jest wolne, pancerz nie jest genialny, wieża obraca się tak szybko...

działo ma genialną celność, prędkość centrowania celownika, a przeładowywanie to już prawie jak Churchill III

KW-1S nie jest jakimś snajperem, przeładowanie też jakieś najszybsze nie jest, mobilność ok, HP mało, pancerza brak...

beka

Odp. na 1. Mówię cały czas o ruskich...

Odp. na 2. Proszę mi tu nie Pierdzielić ,że WG nie faworyzuje Zsrru. To czemu Niemcy co chwile dostrają nerfa ,a Ruski buffa ? A poza tym grasz tymi Ruskimi czołgami ,więc sam jesteś noob.

Opublikowano

Odp. na 1. Mówię cały czas o ruskich...

Odp. na 2. Proszę mi tu nie Pierdzielić ,że WG nie faworyzuje Zsrru. To czemu Niemcy co chwile dostrają nerfa ,a Ruski buffa ? A poza tym grasz tymi Ruskimi czołgami ,więc sam jesteś noob.

Sam sobie przeczysz... 1. gadam ciagle o ruskich znerfionych scoutach

2. dlaczego niemcy dostają nerfa a rosjanie buffa

Geniusz.

Szczególnie ten nerf penetracji IS-7

Szczególnie nerfy SU-26

Szczególnie podzielenie KV na KV-1 i KV-2

Szczególnie T-50

Szczególnie T-50-2

Beka z ciebie, typie.

Ide w ruskich wiec jestem noobem?

Beka.

shoob.png

Opublikowano

Och biedny dzieciaczku. Tak przy okazji - ten twój "OP" KV-1S będzie rozdzielony na KV-85 (T6) i KV-122 (T7), ale dalej będzie TAKI OP. KV-1S - ok, jest dobry, ale jest papierowy, zezowaty, ślepy, z wielkim garniem na wieży. Szczerze? M6 jest dla mnie zdecydowanie lepsze, tak samo jak VK36.01 (H).

KV-2? Och biedaku, nie wiem w jaką ty grę grasz, skoro mówisz że ten chuam to OP czołg. Co z tego, że ma to 152mm? Patrz celność, aiming speed, RoF... Do tego - wieża obraca się 16º na sec. To jakiś żart? Kadłub niewiele szybciej. Do tego taki z niego demon prędkości, że o ja pierdole... A - nie zapominam o jego zasięgu widzenia. A ten pancerz! Serio, łatwiej BDRem nabić Steel Walla niż nim. Nie zapomnijmy o wielkości. Drugi (tuż po Pociągu) największy czołg na tierze.

Tak bardzo NOOB - czołg to nie tylko działo dude.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...