Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybszy mount za walutę w grze? Jaka postać? Co po 60 lv?

djboos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, niedawno zacząłem grać, wybrałem server arcadia- 35 slayer

Rodzi sie kilka pytań odnośnie gry:

Czy moge jakoś nie płacąc w złotówkach kupić szybszego mounta od tego z 11lvl - mam 5kgold.

Jako ze mam konto na 2 postacie , i juz powoli mysle o drugiej co polecacie?Ogolnie zastanawiam sie miedzy archerem a priestem albo mistickiem,

ale która z tych klas jest niebanalna, da mi duzo zabawy z gry?

Co sie robi po wbiciu tego 60 lvl? Bo słyszałem że w 2 tyg po wbiciu max lvl można mieć już najlepsze eq, to prawda?

No, licze na przydatne odpowiedzi.

Opublikowano

u broukera możesz popatrzeć czy nic nie ma szybszego ale wątpie żebyś coś znalazł w takiej cenie będziesz musiał poczekać do 60 albo kupić tera clab.

co do drugiej postaci to zależy cze chcesz robić za dps za helera czy tanka jak heler to polecam ci priesta trochę trudny jest .co do eq to nie wiem czy da rade jak masz tyle kasy aby kupować masterworki scrole i proszki to może da rade ale tako to troche trzeba sie pomęczyć jak nie chcesz kupować eq .

75775358773159538492.png

Opublikowano

u broukera możesz popatrzeć czy nic nie ma szybszego ale wątpie żebyś coś znalazł w takiej cenie będziesz musiał poczekać do 60 albo kupić tera clab.

co do drugiej postaci to zależy cze chcesz robić za dps za helera czy tanka jak heler to polecam ci priesta trochę trudny jest .co do eq to nie wiem czy da rade jak masz tyle kasy aby kupować masterworki scrole i proszki to może da rade ale tako to troche trzeba sie pomęczyć jak nie chcesz kupować eq .

a na 60 lvl dostane cos szybszego nie placac tak duzo za mounta?

Opublikowano

da rade chyba kupić za punkty nexusowskie chyba że usuneli nie wiem jak teraz to wyglonda z tym wierzchowcem

75775358773159538492.png

Opublikowano

a jest jaks polska gildia na arcadii ? bo szukam od kilku dni i nie moge znalezc nic, a i drugie pytanie slyszalem ze da sie wbic 60 lvl w 3-4 dni wcale nie robiac questów, oprocz tych poczatkowych, jesli tak jak to tak szybko zrobic?

Opublikowano

gildii jest sporo polskich wystarczy poszukać a nie slyszałem o tym że bez robienia questów da rade tak szybko wbić lv

Gwardia , Legionycawo , ancestry przykłady poslkich gildii na Arcadi

75775358773159538492.png

Opublikowano

Czhunhiang , Shayzee masz nicki znajomych z 2 różnych gildii napisz i sie spytaj czy cb przyjmą

75775358773159538492.png

Opublikowano

a na 60 lvl dostane cos szybszego nie placac tak duzo za mounta?

Na 60 jest dostępna czarna pantera. Należy wykonać 5 questów od NPC Taman z Veliki (oparte na reputacji). Każdy z nich polega na dostarczaniu różnych itemków, twórzeniu siodła itp.

#don't care

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do ostatniego pytania wątpie by ktoś wogóle dał rade wybić 60 lvl w 2 tyg chyba ze dzień noc by grał i to w dobrym pt, napewno nie zdobył by też najlepszego eq. Gra jest długa i rozbudowana masa questów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...