Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pierwsze sp+15

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mógłbym zarobić na pierwsze sp5 mam postacie bez eq lvle i klasy:woj 75 łuk 57 mag 60 mag 42 łuk 21 woj 54

a z eq mam wojke 57lv na której mam sp6 i pytanko jak mógłbym zarobić na sp+5 moge sprzedać all konta wszystko chciałbym tylko mieć jedno sp+15 do końca wakacji ;)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Konta ktore oferuja tylko poziom postaci sa aktualnie nic nie warte. Teraz 80lv to kwestia 2-3 tygodni chodzenia na LoD

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Bb to wiem , hazard też ale raczej nie expie na glacy za często,nuby na nd musze spróbować bo wydaje mi się to dobrym zarobkiem ponieważ ujmując że jeden nub to 4h ja gram 12h dziennie czyli 3 nuby 3 nuby to 90nd czyli według mnie najlepszy zarobek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Mala poprawka nie 90nd a 3x 30nd, bo to sie nie sumuje na 1 postac. Jaki "darmowy" sposob bys niewybral to i tak do konca wakacji nie dasz rady na +15 ulepszyc. Bez szczescia karta wchodzi w 99% za tym razem jaki ma + np majac +13, a chcac na +14 przy 14 probie jest 99% szans ze ci ulepszy. Przekonalem sie o tym juz 2x, wiec jak dla mnie to nie jest przypadek.

Ale mimo wszystko zycze powodzenia i ogromnej cierpliwosci jak i wytrwalosci z nupami.

Opublikowano

Bb to wiem , hazard też ale raczej nie expie na glacy za często,nuby na nd musze spróbować bo wydaje mi się to dobrym zarobkiem ponieważ ujmując że jeden nub to 4h ja gram 12h dziennie czyli 3 nuby 3 nuby to 90nd czyli według mnie najlepszy zarobek

Wątpię, żebyś wbił 3nupy w jeden dzień, ale to też zależy jak bardzo się tym zajmiesz ;)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...