Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry dziękuje za ocenie. Piszcie co musimy poprawić

Autorzy:

MrDragon

XdeMoNNT

7y1h.png

Chciałbym zaprezentować Wam serwis CubeWorldMods.pl. Jest to dość duża, nowo postała, a przede wszystkim polska baza modeli oraz modyfikacji do znanej Wam wszystkim gry Cube World. Codziennie dodawane są nowe wpisy wraz z krótkim opisem, zdjęciami, filmikiem, no i oczywiście, co najważniejsze z linkiem do pobrania. Strona jak wcześniej wspomniałem jest nowa, tak więc codziennie staram się ją ulepszać, modyfikować, sprawiać, aby była coraz bardziej przejrzysta oraz ciekawa dla potencjalnegoUżytkownika. Cóż tu się dużo rozpisywać? Zapraszam wszystkich zainteresowanych, mam nadzieję, że

serwis przypadnie Wam do gustu, oraz codziennie będziecie go odwiedzać z wielką chęcią.

Dorzucę jeszcze parę zdjęć:
rph.png

p7eb.png

j8.png

vtz.png

Opublikowano

http://smthemes.com/gamezone/ dobra, skórka ładna, tyle że nie twoja ;)

Jeżeli mam oceniać zawartość, to mi się podoba, pomysł też ok, ogólnie myślę że jest spoko :)

Pozdrawiam,

SKmedix

Dziękuję za opinię. Jeśli chodzi o skórkę, ja nigdzie nie pisałem, że ona jest moja :) Nawet w stopce jest podany autor :D Lecz mam nadzieję, że niedługo będziemy wyróżniać się własnym ;)

Jeszcze raz dzięki :)

Graphic Amator | MPC User | Good Player

Opublikowano

Hmm... ogółem całość prezentuję się bardzo dobrze. Nie ma do czego się przyczepić ;)

+ Styl

+ Treść

+ Grafika

Opublikowano

Dziękujemy za opinie, serwis cały czas się powiększa. Z dnia na dzień mamy coraz więcej wyświetleń, planujemy dodać liczne nowości oraz pisać coraz to lepsze i ciekawsze newsy etc !

Opublikowano

Bardzo ładna strona, lecz niestety nie macie własnego szablonu ;) Ale treść się ładnie przedstawia, widać że jest starannie napisane ;)

Powodzenia! :)

Opublikowano

Bardzo ładna strona, lecz niestety nie macie własnego szablonu ;) Ale treść się ładnie przedstawia, widać że jest starannie napisane ;)

Powodzenia! :)

Ile razy mamy pisać ze nigdzie nie pisaliśmy ze szablon jest naszą własnością nawet w stopce możesz przeczytać kto jest jego autorem.

Opublikowano

Moim zdziwieniem było że nie przypisaliście sobie szablonu pod siebie. Nawiązując do kodu jest on bezbłędny :) Również zgadzam się z Zdaniem Casper. Bardzo ładna strona, życzę dalszego rozwoju ! :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Myślę ze niedługo będą takie aktualizacje jak np. własny szablon i ładny interfejs strony.

Czekamy na to z niecierpliwością :)

@Czy jest taki mod do CubeWorld jak optifine do mc? Bardzo potrzebuję, mój pc nie wyrabia z tym mimo, że w mc mam ~40fps :3 Na low oczywiście :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Czekamy na to z niecierpliwością :)

@Czy jest taki mod do CubeWorld jak optifine do mc? Bardzo potrzebuję, mój pc nie wyrabia z tym mimo, że w mc mam ~40fps :3 Na low oczywiście :D

Obecnie niestety nie ma. Spróbuj zmienić rendering na 25% oraz smoothnes na mniej.

Opublikowano

Od teraz stronka wygląda o wiele lepiej. Myślę o samym wyglądzie wpisu, po prostu jest on teraz bardziej funkcjonalny.
Zainteresowanych, zapraszam do odwiedzenia strony :)

@ref

Opublikowano

Szablon jest zrobiony przez kogoś innego, skrypt to WP, zatem nie ma zbytnio czego oceniać.

Opublikowano

Wygląda w porządku, szkoda tylko że używacie nie własnego szablonu.

Pozytywna reakcja na temat CWM.pl, jedyne czego mi tam brakuje to użytkowników oraz jakiegoś forum do dyskusji.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacje:

Serwis powoli już umierał, jednak w najbliższym czasie mamy w planach wprowadzić nowy layout, kilka dużych zmian oraz dodać do grupy redaktorów.

Chcesz być redaktorem naszej strony ? Pisz śmiało podanie na e-mail : [email protected]

Sygnatury / BANNERY WWW - jeśli chcesz nam pomóc znaleźć grono odbiorców.

1.banner_by_mrdr4gon-d6h7lq9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...