Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka postać jest najbardziej uniwersalna?

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siemka

Chciałbym się dowiedzieć jaka postać jest najbardziej uniwersalna ,czyli: może troche potworków przytankować, robi dobry dps, najdaje się do pvp i na wojny, szybki robi questy. Jestem troche przyzwyczajony do WoW'a więc pisze wzorując się na nim.

PS. Czy tylko mi się zdaje ,ale ta gra jest bardzo podobna do WoW'a. Ma kilka podobny instancji .bardzo podobne BG (alterac valey). Do tego klasy postacii. Pozatym ta gra się zaczyna jak WoW'. Na początku maksywalny lvl 60. Czy myślicie ,że pwprowadzą większy max lvl?

Opublikowano

@Up2.

Myślę, że dodadzą kiedyś wyższy poziom, bo w końcu się znudzi na tym max poziomie robienie tych samych rzeczy w kółko i trzeba będzie dodać wyższy poziom żeby było co robić.

A co do WoW'a i NW to myślę, że każda gra ma coś w sobie z innej, ale tak na prawdę jest inna.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Siemka

Chciałbym się dowiedzieć jaka postać jest najbardziej uniwersalna ,czyli: może troche potworków przytankować, robi dobry dps, najdaje się do pvp i na wojny, szybki robi questy. Jestem troche przyzwyczajony do WoW'a więc pisze wzorując się na nim.

PS. Czy tylko mi się zdaje ,ale ta gra jest bardzo podobna do WoW'a. Ma kilka podobny instancji .bardzo podobne BG (alterac valey). Do tego klasy postacii. Pozatym ta gra się zaczyna jak WoW'. Na początku maksywalny lvl 60. Czy myślicie ,że pwprowadzą większy max lvl?

Raczej GWF, ponieważ jest taki 50% pve 50 % pod pvp , lub łotr który ma największe obrażenia ale najmniejszą obronę, jak na razie na arenę jest raczej top 1 , chociaż większość zależy od Build.

No tak niby 22 sierpnia mają wprowadzić nowy poziom z nowymi questami, dungeonami , itemami Etc.

xD 

Opublikowano

@up z tego co wiem to najmniej defa ma manipulujący czarodziej, co do pytania to tak jak przede mną pisali albo GF(strażnik) jeśli chodzi o exp ogarnie najwięcej mobów w pvp robi z tanka ale jak masz dobry build to też ogarnia.

Opublikowano

Witam :3
Mój champion to GWF i jak większość mówiła, to idealna postać do wszystkiego. Do 60 lvl`a wbijesz wszystko sam, nie potrzeubjesz pomocy, bo nie padniesz. Do tego na arenach PvP jak przywalisz z kryta to jest dość konkretnie, potrafisz złożyć kogoś na "serię". Na dungeonach epickich to jest mi dobrze, robię 1/2 DMG, chociaż mam build pod PvP. Jak masz jakieś pytania, to wal na pw.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Gość koxxxik12
Opublikowano

A zbrojny strażnik nada się na pvp? Z tego co wiem ma 2stuny(lub1 jakiś typ mi tłumaczył) co jest bardzo przydatne na 1vs1. Niektóre instancje sam zrobi. I czy dobrze się nim robi questy?

Opublikowano

Questy robi się dobrze. Ale cięzko Ci będzie PvP 1na1 załapać. On głownie tank.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

I tą właśnie wyżej wymienioną postać polecam pod każdym względem. Na początku buduj go kryt/obrona i w robieniu questów z raidbossami/bossami solo dasz rade (niestety nie to co oddany kapłam).

Opublikowano

obrona na początku? Nie sądze - ale jak kto lubi.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

GWF jest najbardziej uniwersalny zdecydowanie.Na PVe ogarniesz wszystko sam z dobrym buildem.I możesz bić mobki i bossa(chociaż pod mobki jest lepiej ze względu na dobre bonusy do atakowanie wielu przeciwników).

Co do PVP to według MNIE najlepsza klasa.Z dobrym setkiem i wieloma umięjetnościami które stunują,spowalniają i zadają ogromny dmg jak się na kimś siądzie to go nie ma.(Nie jest też łatwy do zabicia ze względu na determinację zawsze możemy ucieć ze stunów przeciwnika,zwłaszcza z bonusem 3-4 sekund niezniszczalności po włączeniu daily)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...