Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do minimalizacji

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Szukam programu do minimalizacji, tzn żeby programy lądowały tutajsc2ybq.jpg i czy ew da się jakoś zrobić, żeby windows media player tam był bez tego programu? Bo podczas przełączania alt+tab pokazuje mi się z 10 programów co jest dla mnie nie wygodne ;c

btw sory za formę tekstu, ale ss zbugował :P

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ustaw widok docelowy który chcesz uzyskać po kliknięciu alt + tab np. pulpit, naciśnij alt + tab i przytrzymując lewy crtl muszką w widoku alt+tab wybierz okno które ma zostać pokazane po kliknięciu alt + tab, teraz jak klikniesz tą kombinacje to zawsze będziesz sie przełączać między dwoma wybranymi programami, a nie między wszystkimi otwartymi.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Ustaw widok docelowy który chcesz uzyskać po kliknięciu alt + tab np. pulpit, naciśnij alt + tab i przytrzymując lewy crtl muszką w widoku alt+tab wybierz okno które ma zostać pokazane po kliknięciu alt + tab, teraz jak klikniesz tą kombinacje to zawsze będziesz sie przełączać między dwoma wybranymi programami, a nie między wszystkimi otwartymi.

Ok, ale czy da się jakoś wsadzić windows media player do tego okienka na ss`ie ?

Opublikowano

Okej, ale czy jest taki programik? Bo mam czasem kilka okien otwartych i wolałbym, żeby były tam ;x Miałem kiedyś ale nie pamiętam jak się nazywał.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o foldery to wchodzisz w CRTL ALT DEL, Procesy, za explorer.exe, wszystkie foldery zostały zminimalizowane, nie widać ich na pasku, bo go nie ma, i to co minimalizujesz też znika, a żeby przywrócić to jeszcze raz manager zadan wind. i masz swoje Apki, możesz na nie klikać PPM i Przełącz na, wtedy "znikną" albo się pojawią jak już znikły wcześniej

Aby coś uruchomić w tym stanie klikasz kolejno w Managerze

Plik - nowe zadanie - przeglądaj i dajesz ścieżkę do pliku i Uruchom

Muzykę na zminimalizowanym tak oknie słychać

Aby wrócić do normalnego stanu trzeba w pasek adresu aplikacji na Uruchom wspomnianym wcześniej wpisać <Literka Twojego dysku systemowego>:\WINDOWS\explorer.exe

z C to wygląda tak C:\WINDOWS\explorer.exe

z A A:\WINDOWS\explorer.exe

Itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...