Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Promoted to g4? Riot nie akceptuje takich rzeczy :<

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądajcie od samego dołu

w większosci gier w których przegrałem miałem ładne staty gdy zchodziłem z lini... w ostatniej grze 8/0,przedchwilą kolejne lose, chyba wypierdalam na westa

beka z nordica

1375553761-U29883.jpg

Opublikowano

zmieniłem lane, lecz chyba nieda rady nic dzisiaj zrobić :D

takie gówna za hej, jakby 1 raz na oczy lola widzieli, a poziom gry odczuwam jak z botami, enemy i w moim teamie :|

kqwj.jpg

Opublikowano

@Up: Czemu masz obrazek lucjana? Już wyszedł?

Jest już ale niedostępny w sprzedaży. Pewnie w tym tygodni będzie już dostępny do kupna.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

fajne, wiem aby nie grać wkurwionym, ale na ssie przegrałem tylko 3 razy (z rzędu, wtedy byłem fest wkurwiony przez polaczków), tak czy inaczej na weście mam lepsze warunki do grania niż na nordicu

102 champy, 8 rune page, brak polaczków, co poradzić :D wywalilo do s5 ale to nawet git

@down

mmr mi spadło przez te wygrane z początku więc ja pierdole taki system,

na wescie z silver 5 gram z goldami V

http://screenshooter.net/1752551/nopgfuu

a nie jako gold 5 gram z bronzami ;p

Opublikowano

Skoro trafiasz na ludzi z niższej dywizji i ligi to tylko znaczy że masz niskie MMR. Tyle. Polecam ci przeczytać moją sygnę. Tam masz odpowiedź co zrobić.

Opublikowano

'beka z nordica', nie, beka z tych którzy NIBY na zaniżonym 'poziomie nordica', jak to pięknie mówicie, przegrywacie i nie umiecie wygrać z teamem. ;)

a teraz idźcie na westa i grajcie z gwiazdami, a nie.. na goldzie nikogo nie spotkacie. ;/ gratulacje w wbijaniu diamondu, bo west.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wiesz, nudne jest to aby co gre w około macieja pisać aby uderzyć całym teamem, a i tak nie dociera i gra jest threw

kto pisał o jakiś gwiazdach, na wescie niema polaczków które uważają że 1vs5 jest lepszym rozwiązaniem od 5vs5 ;p

Opublikowano

wiesz, nudne jest to aby co gre w około macieja pisać aby uderzyć całym teamem, a i tak nie dociera i gra jest threw

kto pisał o jakiś gwiazdach, na wescie niema polaczków które uważają że 1vs5 jest lepszym rozwiązaniem od 5vs5 ;p

heh, masz tam francuzów, też hiszpanów, nudne się robi jak czytam jak nordic jest słaby i zaniżony, eune=euw.

wiesz jaki jest dla mnie powód przeniesienia się na euw? streamerzy, itp, a nie, bo wyższy poziom. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...