Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza dla mnie postać w Metin2

Mati2027

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka będzie najlepsza dla mnie postać w Metin2? (PL, Solar)

Wiem, że takie pytania często padają i najczęstsza odpowiedź to Wojownik Body, ale z powodu cen u mnie odpada.

Wojownik Mental znudził mi się... A Szaman jest w moim przypadku nieopłacalny (buff).

Zostaje Ninja Zabójca, Sura BM i Sura WP. Którą z tych postaci wybrać?

(biorąc pod uwagę, że będę używał Kamermoda, buffa i nagród z www.metin2.pl/landing)

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś o.O sura wp tanie itemmy tanie ku i do tego połączenie wojownika mentala i body tylko, że powoli bije ale możesz sobie ziel (D) kupić

Opublikowano

ja tam na twoim miejscu zagrał bym ninja.

W pvp kozak

W expie kozak :D ale dopiero od 65 lv

Fajna na bossy i wgl.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Wybrałem Surę WP, a z tym wolnym biciem to nie problem kamermod + te skrzynie ucznia.

Trzy pytania:

Jak rozdawać punkty umiejętności w Surze WP?? (np. w woju body z kamerem na początku max aura, potem wir itd.)

Jak skill nie wejdzie na 17pkt. zawsze resetować??

Broń jednoręczna czy dwuręczna??

ja tam na twoim miejscu zagrał bym ninja.
W pvp kozak
W expie kozak :D ale dopiero od 65 lv
Fajna na bossy i wgl.

No ale żeby mieć ten 65lv na PL'u trzeba sporo grać a u mnie exp jest na 1szym miejscu a pvp na drugim.

Opublikowano

Witam . Polecam Surę BM jak twierdzisz będziesz na modzie grał to wh i będzie się przyjemnie ci grało bm Miazga do pvp do Expa też zł nie jest + Buffa se zrobić + Ku ma tanie

Pozdrawiam.

Opublikowano

Osobiście,polecam Surę BM.Grałem dość długo,do wysokiego lv,i stwierdzam,że jest świetna.Jedyna wada jest taka,że z dobrym eq nie masz konkurencji w pvp.Wszyscy w M1 odmawiali pvp,więc pozostawało pvp z innymi BMami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...