Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie dropic wp 70

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym prosić Was drodzy forumowicze o podpowiedź gdzie mogę przyzwoicie zarobić Surą WP 70 lvl.

- 15K HP

-480 DEF

-Ostrze M6

-Wir M3

-Strach M3

-FMS+9 24% śr

Do tego mam buffa 52 lvl 3x M

buffy po ok 30% -/+ 2%

Mam bojowca, militara nie mam. Kasy też już nie mam bo wypłukałem się na itemy 2k hp

Opublikowano

Metki 70lv,ale może być ciężko,ponieważ masz słabą broń.A więc najpierw zmieniaj bony w fmsie,aby wbić lepsze średnie.

Na 20 lv,otrzymujemy ze skrzyni ucznia 3 dodania i 3 zmianki,a więc wystarczy wyexpić kilka/kilkanaście postaci do 20 lv.

Opublikowano

Metki 70lv,ale może być ciężko,ponieważ masz słabą broń.A więc najpierw zmieniaj bony w fmsie,aby wbić lepsze średnie.

Na 20 lv,otrzymujemy ze skrzyni ucznia 3 dodania i 3 zmianki,a więc wystarczy wyexpić kilka/kilkanaście postaci do 20 lv.

tylko ja gram na SG nie PL

Opublikowano

najlepszy drop jest z metkow w lesie duchów lub red lesie.

Warto tez pójść na ognistą ziemie.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Bądz kamole idz do dt ogarnij 2 postać nie pamiętam które to pietro ale chyba 7 odgarniasz spota całęgo padasz w 1 miejscu bijesz metka Non stop i masz kamole często dropią :)

Opublikowano

Słaba magia słaba broń trudno tu określić gdzie musiałbyś sobie jaką trutkę kupić ulepszyć i git fms na ten lvl nie jest zbyt dobrą bronią nawet rib już jest lepszy więc morał z tego taki załatw sobie eq i wtedy pogadamy :P

logo2.png

Opublikowano

Możesz próbować w piekle chociaż najlepiej by było gdybyś dobił 75,załatwił trute i bil na mapkach w DT

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Najlepsze rozwiązanie to las, może i długo będziesz bił metka ale szybciej zarobisz na nową broń

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...