Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModsWar [1.6.2][PingwinModPack][Launcher][Mody][Factions+Survival][McMMO][RolePlay][Dungeony][Pokemony][SportsMod][0 ResetówMap] Zapraszam !

KlaKier23

Przyszłość serwera  

111 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie mody by? chcia? na serwerze

• Balkon's Weapon Mod
    • Mo' Creatures
    • Equivalent Exchange 3
    • The Twilight Forest
    • Rope Plus Mod
    • Metallurgy
  2. 2. Czy serwer ma prawo bytu ?

3. 3. Jak? ocene postawi? by? za prezentacje

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szpoko szpoko

Narazie czekam na maszyne czas się jeszcze wydłóży o dwa tygodnie z racji na opóźnienia w hostingowni

tutaj link do informacji TUTAJ

Miedzy czasie zajmuje się przeprowadzeniem serwera na 1.6.2 gdyż pierwotnie miał być on wystartowany na wersji 1.5.2 jednak w związku z opóźnieniami hostingowni mogę serwer zaktualizowac

Chetnych mogę zaprosic na mini prezke serwera będzie można zobaczyć dotychczasowe zmiany które nastąpiły od betatestów jeżeli chcecie takiecoś proszę pisać na forum serwera

Jescze raz przepraszam za opóźnia serwer miał wystartowac w paczateek wakacji a wystartuje w poczatek rou szkolnego :/

A kalesony kurwa

Opublikowano

Dzisiaj o godzinie 20:00 w ramach oczekiwania na maszyne odbedzie sie pokaz serwera na hamahi chętni będą mogli oglądnąć co sie zmieniło od betatestów

Zainteresowanych proszę o napisanie do mnie swojego skypa na pw

A kalesony kurwa

Opublikowano

Konkurs

do zgarnięcia konto Vip

Aby wziąć udział w konkursie należy pod tematem napisać :

" Biorę udział w kon kursie [nickMC] "

Z wszystkich biorących udział zostaną wylosowane 3 osoby które otrzymają konto Vip

A kalesony kurwa

Opublikowano

No wreszcie startuje serwer, mam nadzieję że w rzece nie będzie tyle pokemonów, ale jak chcesz połączyć minigames z survival? Naprawiłeś wszystkie bugi?

Opublikowano

No wreszcie startuje serwer, mam nadzieję że w rzece nie będzie tyle pokemonów, ale jak chcesz połączyć minigames z survival? Naprawiłeś wszystkie bugi?

Tak serwer wreszcie startuje bugi zostały wyelminowane dzieki betatestom wszystko gotowe do odpalenia. Minigames bardzo łatwo zostało połączone razem z survival. Jest to osobna mapa na której znajdują się przeróżne minigry po ukończeniu kazdej z nich czeka Cię nagroda która po pewnym czasie się resetuje

A kalesony kurwa

Opublikowano

Mógł byś dodać download klienta nwm z 20-15min przed startem chciał bym to w spokoju pobrać

Opublikowano

Serwer fajny ale malo graczy

Polecam

(to zadkosc ze polecam) :)

Niestety bardzo mało ludzi gra na serwerze jeżeli są jakieś problemy z wejściem prosze pisac

A kalesony kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...