Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ranga (pushing)

mricht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

Czy łatwo za to dostac bana jak np. na jednym kompie ubijam swoje 2konto 10 razy potem zmieniam na 2gie i znowu 10 razy i tak zeby wbic z 10-20k pkt rangi, jak macie inne propozycje jak szybko nabic range to piszcie bo ja musze jakos 60k rangi nabic a to jest grubo ponad 21k dk (szybko liczylem w glowie wiec jak sie pomylilem to prosze o poprawke )

Opublikowano

Banowali kiedyś za pushing po 3-5 zestrzeleniach tego samego konta pod rząd, nie wiem jak teraz ale raczej dalej można dostać bana. Przynajmniej sam bym nie próbował.
Dk - 8pkt/2 czyli dokładnie cztery punkty za jedną, zatem 60k pkt rangi to 15 tysięcy dk, ale nawet w takiej liczbie absolutnie nie opłaca się tego bić.
Dobry sposób to rundka na 5-3 z białką na sepromie, 60pkt za jednego goliatha więc w godzine wejdzie z 6k.

7yo9.png

Opublikowano

Slyszalem ze jezeli 2 konto jest w klanie z ktorym mamy wojne to mozna zabijac bez konca. Nie wiem czy to do konca prawda ale cos w tym jest.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Wszystko jest do zrobienia ale z głową... czyli raczej nie oberwiesz jeśli konto które bijesz nigdy nie miało kontaktu z Twoim właściwym IP ( zawsze od początku uruchamiane tylko i wyłącznie przez dobre proxy tak by i Ci hosta nie wyłapał np. ChrisPC Free Anonymous Proxy ) i też bez przesady nie po 10 razy ciągle to samo konto tylko zmieniaj im IP proxy i konta które bijesz

Opublikowano

Wszystko jest do zrobienia ale z głową... czyli raczej nie oberwiesz jeśli konto które bijesz nigdy nie miało kontaktu z Twoim właściwym IP ( zawsze od początku uruchamiane tylko i wyłącznie przez dobre proxy tak by i Ci hosta nie wyłapał np. ChrisPC Free Anonymous Proxy ) i też bez przesady nie po 10 razy ciągle to samo konto tylko zmieniaj im IP proxy i konta które bijesz

Duża szansa powodzenia pod małym warunkiem nie odrazu zniszcz ze dwa trzy alieny i znowy 2-3 razy statek, pusing nie wyłapuje proksy ani ip działa na innej zasadzie.

Opublikowano

hmm...to nie wiem co robic bo ja mam ledwo 500 zniszczonych statkow a gdyby mi nagle 1k statkow rozwalonych skoczylo to by mnie sprawdzili i ten sam rozwalony statek 1k razy troche lipa...bd bil cubiki w dresku na powazke dokupie sobie bosterek na pd i powazke moze wpadnie troche pkt rangi...

Opublikowano

Nie wiem po co Ci sama ranga ( miałem generała ) bo ona nic nie daje a wysoka raczej przeszkadza... i jaki serwer ? jeśli chcesz jednak szybko nabić to bij statki na palce własnej firmy ( zmień nazwę na chińskie znaki, zakładasz klan chińskie znaki i robisz wojny z kim popadnie) i spoko bijesz to co stoi i nie ma osłon - ubijasz wszystko co stoi, wyloguj się i za jakiś czas bijesz dalej. Innym sposobem to podkładanie się graczowi z wyższą rangą czyli np. lecisz na cubiki i bijesz to co oni... z czasem się wq... i biją do Ciebie - Ty padasz i tracisz tylko 4 pkt rangi ale oni 100 + masę poważania jeśli są uparci i ubiją Cię kilka razy a Ty masz dodatkowy bonus z cubików. Ot takie sposoby by do czegoś dojść kosztem innych

PS

sam takich tępiłem na PL3 ale sposoby szybke i dobre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...