Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Healer na serwerze typu MEDIUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów, zwracam się z prośbą do dość głębiej zaawansowanych i dobrze poinformowanych graczy na serwerach prywatnych, mianowicie chodzi mi o widzę na temat healera. Jeżeli ktokolwiek chciałby mi zaoferować pomóc to bym był wdzięczny jednakże pragnę podkreślić iż szukam poinformowanych graczy obcujących z Szamanem Healerem i naprawdę nie chce czytać postów ludzi którzy próbują tylko coś udowodnić. Mianowicie chodzi mi o kilka rzeczy które ujmę w punktach:

* Kolejność ulepszania umiejętności

*Rozdawanie pkt statusu

* ekwipunek PVM/PVP

* na co powinienem zwracać uwagę rozpoczynając przygodę z Healerem

pozdrawiam = )

=D

Opublikowano

1. Przywolanie Blyskawicy -> Rzut Piorunem -> leczenie -> burzowy szpon -> zwinnosc. Wedlug mnie dobry build, zawsze tak rozdawalem i zle nie wychodzilem.

2. Int:zr , pozniej zr:wit

3. PvP , pz, ludzie zrecznosc int i wiadomo ze absy. , PvM , potwory, nieumarle/diably pz % do pz, przydatny jak sie expi z dzwonkiem np. i oczywiscie abs strzaly/miecze.

4. ---

Opublikowano

Ja tam na szybkie wbicie lvl zawsze dawałem tak :

Przywołanie Błyskawicy > Zwiększenie Ataku > Leczenie > Zwinność >Rzut > Burzowy

na serwerach typu medium exp jest wystarczająco szybki i zazwyczaj na start dostajemy konika czy tam mounta więc tylko z tego się bije a z buta dobija co wali z dystansu. PvP i tak zaczyna się dopiero na wyższych lvl i przy dobrym ekwipunku a na początku wypadałoby sobie jakoś radzić, bynajmniej ja tak zawsze robiłem i nigdy źle na tym nie wyszedłem :)

Pkt statusu to już zależy kto co woli :) Ja tam zazwyczaj robię int : wit a potem zr na końcu siła albo zaś tak, że inta daje na sam koniec. Wszystko zależy od serwera, max lvl itp itd

Co do inta i dlaczego warto w niego maxować. Otóż głównie chodzi u tej postaci o leczenie się :P Healera idzie zbudować na milion sposobów :) PVP - na szycie ( jak smoka), na kryta i samymi skillami walić + omijanie skilli. Także ja radziłbym poszukać easy albo hamachi jakiegoś i sprawdzić jego możliwości.

Opublikowano

Dzięki wielkie panowie, teraz po próbuje na ASTORI może się uda zrobić dobrego healera = )

Jezeli znajdziesz ogar gildie i nauczysz sie bugowac skile(co nie jest latwe) bedziesz niezniszczalny.

Opublikowano

1. Przywolanie Blyskawicy -> Rzut Piorunem -> leczenie -> burzowy szpon -> zwinnosc. Wedlug mnie dobry build, zawsze tak rozdawalem i zle nie wychodzilem.

2. Int:zr , pozniej zr:wit

3. PvP , pz, ludzie zrecznosc int i wiadomo ze absy. , PvM , potwory, nieumarle/diably pz % do pz, przydatny jak sie expi z dzwonkiem np. i oczywiscie abs strzaly/miecze.

4. ---

Dlatego int, że inteligencja Ci dodaje ataku i % do buffów healera.

Opublikowano

takie małe pytanie jeszcze, dlaczego int skoro nie ma bonusów do umiejętności ?

Jak nie dodaje?

Dodaje ilosc pz w leczeniu i lekko podnosi tez zwiekszenie ataku. Wiec int:zr:wit, bo sila healerowi sie nie przyda ( chyba ze ktos robi pod pvm, a pozniej wycofa i pod pvp)

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...