Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontynuować czy od nowa?

Freszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki dylemacik. Mianowicie, mam 50 lvl na Solarze - bardzo słabe eq+4/5 żadnych bonów nic.

Skile: Aura - M1, Wir -M3, berek - 10 pkt i reszta po 1 pkt. Jest to jak wiecie body. Ilością kasy też się pochwalić nie mogę, bo mam jakieś 280k. Wszystko prezentuje się ogólnie strasznie do dupy. No i bym zapomniał - boj też jest.

I nie wiem czy "reanimować" tą postać, bo w sumie nie ma jak - z takim eq na metki nie pójdę ani z taką kasą dropa nie zrobię, zupełnie nic. Postać ta ma biologa nie zrobionego, jeśli chodzi o zęby. Full misji.

I nie wiem czy by nie zrobić sobie drugiego konta i tam zacząć grę od nowa nie męcząc się z tamtą, bo ten 50 lvl to masakra.

Wbiłbym 20 lvl (żeby nie było różnicy lvl do pt) i zaczął bym tam fajną grę, później by się zrobiło boja i na metki do m2 - już byłby zarobek. Z tych 280k zrobiło by się jakieś początkowe eq i jedziemy.

No więc pytanie brzmi: grać na tym słabym 50 lvl odnawiając go czy zrobić nową postać?

Jak powiecie, że zrobić nową postać to najlepiej jaką? Woj, sura czy ninja (szamana nie chcę)?

Uzasadniajcie, a nie np. "graj na 50lvl", albo "zrób nową postać", bo takie odpowiedzi mi nic nie dają.

Daje lajka za każdą sensowną odpowiedź, a za jakąś normalnie "pro elo elo" 5* w profajlu, z góry dzięki.

Opublikowano

rób nową postać, z tego już nic nie wykujesz.

oczywiście bodziak, zarobisz na medalach, metkach w m2, potem trochę łowienia, kaski nazbierasz na eq.

expienie bodziakiem jest bardzo dobre, zrobisz sobie buffa i będzie elegancko.

Opublikowano

Lepiej zacznij grę od nowa.

Tu praktycznie masz tylko 50 lv i nic wiecej ( czyste konto )

Może znajdź kogoś kto się zamieni z Tobą postaciami że Ty mu dajesz tego woja ,a on Tobie jakąś buffke 35lv

58121063168705213211.png

Opublikowano

rob postac sure wp/woja body. Za ta kase co ci została wykujesz eq 1lvl +6. Dołączysz do jakiejś gildi i idziesz na metki do m1 - proponuje 10 lvl albo 15(tu masz stozka - wiekszy dmg od pozostalych broni do 15lvl) i siedzisz az zarobisz na zbroje 18 lvl i szeroki ew stozek+9. Jak już na to zarobisz wbijasz 25 lvl w m2. Potem expisz na metinach do 35lvl (tutaj jak zarobisz kase kupujesz fms +9 30 sr lub sam go robisz). Jak dobijesz 35 - robisz boja i zarabiasz na eq i skille (miniumum m6) - potem expisz do 45/50 na bo.Nastepnie przenosisz sie do v1 do 55.Na 55 robisz stopke zeby zarobic na eq 5b na DT (tarcze i hełm) oraz zeby dobic skile do g.Jak wykonasz ten krok expisz do 75 w v2.Potem siedzisz na mapkach w DT i zarabiasz na eq na grote (na mapki kup trute min +6 sr 30+) Potem expisz do 105 lvl i bawisz sie w pvp :p

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Załóż nowe konto i wbijaj lvl na nim tak jak na 50 i przy okazji to eq z woja sprzedaj, jak sprzedaż to pisz ze oddasz 50 lvl woj za np. darmo albo coś i wtedy na pewno ktoś napisze bo 50 lvl nie chodzi ulicą :p

Wtedy graj sobie na tym nowym koncie, przynajmniej ja bym tak zrobił :)

Myślę że pomogłem. (Jak nabiłeś 50 lvl na PL to doświadczenie masz , więc będzie ci łatwo expić)

Opublikowano

Jako iż masz mało kwitu zrób mentala i idź do lochu na 21 lv nazbieraj trohce hajsu jak będziesz przed 30 zmień na bodego . Tą postać 50 koniecznie zamień za jakieoś buffa lub chociaż za fms-a +9 porobisz sobie kilka postaci wbijesz 20 lv i zrotujesz troszke jeżeli na tym bodym nie robileś misji z pierścionkiem to zrób dużo czasu nie zajmuję a pierścionek trochę warty będzie na miecz +9 i jakieś początkowe itemy potki :)

Opublikowano

Wszyscy dostali nagrody, nie mam jakichś problemów w wbijaniu levelów, bo w metina gram 4 lata, z czego jedna postać miała 90+ lvl ;x

Temat można zamknąć, robię nową postać - wielkie dzięki za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...