Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa Global

damakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam woja mentala 30 lv. i chcialbym sie was zapytac na czym uzbierac duzo kasy? [serwer onyks.]

Opublikowano

Na takim levelu niezbyt nazbierasz dużo kasy :D

Metki i łowienie ryb raczej odpada ponieważ na serwerze Onyks nikt tego nie kupi.

Polecam Ci chodzić na besty wpisz sobie w google gdzie występują besty i drop bronie na 30lv.

Lub wbij 40 level i drop ksiegi klatw

58121063168705213211.png

Opublikowano

hmm idź dropić riby chociaż do trudne ja zarabiałem na tym lvlu na bo / ezo ale miałem pro eq nie wiem zabardzo jakie masz eq więc nie pomogę :(

EDTI :

Jak coś to dropiłem na bo/ezo :P

logo2.png

Opublikowano

Nikt jeszcze nie wspomniał o rudach, także prócz metków w m2/dolinie i łowienia. Rudy to chyba najlepszy zarobek dla 30 lvl'a bez dobrego EQ, jest na nie przynajmniej zapotrzebowanie. Tylko, że jest to niestety strasznie monotonne ;/

Opublikowano

-drop ulepszaczy w M1 oraz M2

-fishbot

-metki M2 / M1

zrób konto 10lv i idź dropić do M1, tam jest mniej osób

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wbij 35 Poziom Zrób boja i smigaj m2 Metki dropią ku może polecieć aura to juz jesteś do przodu jeszcze najlepiej rekawiczkę z is to już miodzio :)

Opublikowano

eq +9 całe, poleciliscie fishbota ok zarobilem 1kkk i dostalem bana nie wiem na ile. wiec na razie nie po dropie ani nic :/ bo pisal do mnie gm z 1 lv i za 7 razem mu nie zdazylem odpisac bo jadlem :/ mam nadzieje ze ban nie jest na stale, moglby ktos podeslac stronke/link na ile jest kara za wykroczenia? [za cheaty spam czy cos] bardzo bym prosil.

Opublikowano

mam stale ip i nie tylko takie ja mam i na moje konto poszedl ban perm a na ponad 600 innych kont ban na 2 tygodnie :(

Opublikowano

Proste Metki w m1/m2 35 lvl i bojowiec i pompa xD , łowienie ryb ( FishBot jak coś ) , drop medali w lochu w m2 , drop ulepszaczy , Na przeklęte 10 lvl + gildia + eq +5.6 Mental oddajesz expa do gildii i dropisz bronie na 30 lvl ;)

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

metki m2,

łowiienie,

kop rudy,

kupuj/ulepszaj fmsy+9 i rób sr +30

kupuj taniej sprzedawaj drożej,

ulepszaj itemy,

wbij 40 i idz na dt.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Zależy od ekwipunku.Jak masz dobry,to wbij 35lv,zrób konia bojowego,i bij metki w M2,lub w Dolinie.

wystarczy boj z 7khp i ribek+9 25%sr i lecisz z dropem na m2 to najlepszy sposób

93988298266825447943.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...