Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trollingu Nadszedł Czas (Rankedy)

. Gentleman .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokazujesz to, że jesteś idiotą?Spoko.

Ten scr pokazuje zerowy poziom brązu, ci co z niego wyjść nie mogą to zera totalne.

Trist 18 min 50farmy, akali 60, fiora 100.Wtf.

Opublikowano

żeby mieć 50% dedów swojego teamu trzeba być naprawdę wybitny.

PS: na towim poziomie polecam banować akali bo ludzie nie wiedzą jak ją kontrować (pink ward, mocny poke przed 6)

ludzie myślą że na 6 jest ona tak słaba jak przed i tu się mylą bo na 6 ma ogromną moc.

PS2: czo ta akali składa...

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

''I hanor all'' - śmiechłem ;))

I dziwić się, że ludzie płaczą na brąz. Powinieneś bana dostać jak najprędzej.

Jedynie utrudniasz ludziom życie :(

Opublikowano

Przepraszam cię, czy mógłbyś usunąć tą grę i sprzedać konto? Zgnij w Bronze, nie wychodź lepiej.

@Offtopic? Miyoshi wyjdź.

@Effective. Wyrażamy swoją opinię. Mamy prawo hejtować, ponieważ przez takich trolli dużo ludu nie może wyjść z Bronze/Silver.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Tylko ze ja jestem już w GOLD II Na EUW ;)

Oczywiscie ;)

A grasz jak gowno

Opublikowano

Jeeej brawo, a teraz spierdalaj z tego forum bo wszyscy tutaj w dupie mamy takie żałosne śmiecie jak ty.

Przegrywasz bo jesteś słaby a nie ktoś cię wkurwił..

A teraz pokazałeś skilla, 0/15 jej jestem taki super śmieszny, teraz muszę płakać bo nooby w brązie nie to co ja ;/ ...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

nosz kurwa mać dlaczego 70% pierdolonych debili w tej grze to polacy?

jak ja już widze w timie typa z nickiem seba to od razu odechciewa mi się grać;/

i dokładnie przez takich jak autor tematu jesteśmy uważani nie tylko za idiotów ale także wredne kurwy. Taki byleś zły to na chuj grasz ? mogleś isc na "obiad" jak kilku polaków z którymi gralem,ale nieee ty musisz spierdolić gre reszcie druzyny. no kurwa..

spierdalaj z tymi ostrzezeniami dzieciaku.

dsa

Opublikowano

no dokładnie. jak może gowniarz 13 lat (bo tyle niektorzy modernatorzy mają) mieć takie prawa na tym forum?

Nie każdy moderator ma 13 lat idioci. Jest wiele co nawet mają więcej niż wy, poza tym nie liczy się wiek, tylko umiejętności.

Co do SS. Jesteś dziwny, że się chwalisz tym że przegrywasz, i że nie potrafisz grać. Ogarnij się proszę, albo po prostu usuń tą grę

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Nie każdy moderator ma 13 lat idioci. Jest wiele co nawet mają więcej niż wy, poza tym nie liczy się wiek, tylko umiejętności.

Co do SS. Jesteś dziwny, że się chwalisz tym że przegrywasz, i że nie potrafisz grać. Ogarnij się proszę, albo po prostu usuń tą grę

naucz się czytać ze zrozumieniem bo wnioskuje bo po tym wnioskuje że pewnie też masz 13 lat jak ten idiota który daje warny za nic.

po 1.. nie napisałem ze kazdy mod ma 13 lat ,tylko ten idiota o którym jest mowa..

po 2. autor tematu nie chwali się że nie potrafi grać ,tylko tym że strolował mecz (czyli typowy polak,bez urazy dla normalnych..)

po 3 kończe ten spam bo sie zaczyna syf robić.. pis joł

Na chuj mi skoczyć możesz z tymi warnami frajerze. twój czas tutaj prędko dobiegnie konca ;)

dsa

Opublikowano

Jeeej brawo, a teraz spierdalaj z tego forum bo wszyscy tutaj w dupie mamy takie żałosne śmiecie jak ty.

Przegrywasz bo jesteś słaby a nie ktoś cię wkurwił..

A teraz pokazałeś skilla, 0/15 jej jestem taki super śmieszny, teraz muszę płakać bo nooby w brązie nie to co ja ;/ ...

Mówi gości który jeździ na bolu :D

@top usuń lola pls. Dla niektórych to coś więcej niż gra

Opublikowano

Lepiej zamknąć temat bo za duży spam.

Co do ss.Po co trollujesz jak inni chcą przejść dalej.Ta gra nie jest dla ciebie,lepiej pograj piłkę z kolegami

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Lepiej zamknąć temat bo za duży spam.

Co do ss.Po co trollujesz jak inni chcą przejść dalej.Ta gra nie jest dla ciebie,lepiej pograj metina :rolleyes:

Metina ? co to ;L

Btw nie trollujcie bo warny poleca ;D

1369757665-U932691.png

WUT?

Opublikowano

Btw nie trollujcie bo warny poleca ;D

"Trollingu Nadszedł Czas"

Szkoda, że Ty tego nie rozumiesz.

1994993994.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...