Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Silver Reached! Jedziemy do Golda!

Fatal1ty .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie gadanie ze silver i bronze największe nooby itp itd. W goldzie wcale nie lepiej, flamerów dosyć sporo. Zresztą w goldzie pełno wyboostowanych dziecaków lub kupionych kont ;x Uwierz, że dużo graczy z brązu ma większego skilla od tych goldów ;)

Opublikowano

Aż nie chce mi się wierzyć, że jesteś w diamencie skoro takie głupoty piszesz...

Wszystko zależy od zestawienia teamu, jeśli jest tank na topie i tankowaty midder to wiadomo, że jungler idzie pod ad bo takto będzie team bez dmg. Zresztą

diana/kha zix/rengar pod tanka ? śmieszny człowieku jesteś... Są picki 'tankowate' i picki 'dmg' ale pisz głupoty dalej Ty mój diamencie :*

@co do tematu brawo że wyszłeś z brązu i życzę Ci golda ;)

Nie wiem kim jesteś, ale nie chce tego wiedzieć.

Na chuj ad/ap jungle, skoro on nie ma golda i będzie useless, bo bez itemów? Fuck logic, dobrze gada ten "diamond"

Takie gadanie ze silver i bronze największe nooby itp itd. W goldzie wcale nie lepiej, flamerów dosyć sporo. Zresztą w goldzie pełno wyboostowanych dziecaków lub kupionych kont ;x Uwierz, że dużo graczy z brązu ma większego skilla od tych goldów ;)

Nie prawda. Ci co są w bronzie są chujowi, bo się tam dostali. Gold o niebo lepszy. A nawet jak sie znajdzie dobry bronz - wyjdzie w tydzień. Fuck logic

@antywarn

Powodzenia we wbijaniu, jeżeli się gdzieś zatrzymasz postaraj się przemyśleć co robisz źle, naprawić to i cisnąć dalej :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie wiem kim jesteś, ale nie chce tego wiedzieć.

Na chuj ad/ap jungle, skoro on nie ma golda i będzie useless, bo bez itemów? Fuck logic, dobrze gada ten "diamond"

Nie prawda. Ci co są w bronzie są chujowi, bo się tam dostali. Gold o niebo lepszy. A nawet jak sie znajdzie dobry bronz - wyjdzie w tydzień. Fuck logic

@antywarn

Powodzenia we wbijaniu, jeżeli się gdzieś zatrzymasz postaraj się przemyśleć co robisz źle, naprawić to i cisnąć dalej :D

Heh, liczę na to że do niedzieli wejde do Golda (xD xD xD) jeśli będę grał tak jak teraz gram, teraz trafiły mi się 2 słabsze mecze, i boję się że przeskok o 1 dywizję (z s5 do s3) się zrekompensuje i spadnę do s4...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...