Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najczęstsze błędy

Kacperek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem świeżym graczem w LoL`a i mam taki problem:

gdy jestem przy logowaniu jest ok. ale kiedy wpisze login i hasło wyswietla mi się taki komunikat:

1.Serwer jest Pełny

2. Serwer jest pełny lub wystąpił bład z niewiadomych przyczyn (i tu jest link tylko nie pamiętam jaki)

Tak jest za kazdym razem,jedynie gdzie moge grac to u kolegi. Pomóżcie!!!

Z góry Dziękuję!! :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Chcialbym poprosic Was o pomoc... A mianowicie podczas aktualizacji rappelza wyskakuje mi blad zwiazany z jakims plikiem. Moge anulowac lub daj dalej.

Kiedy juz nacisne dalej i zaktualizuje mi sie wszystko proboje wlaczyc gre. Wtedy pojawia sie to okno kiedy gra sie laduje oraz okno w lewym rogu ekranu. Wtedy niby wszystko ok a tu nagle wlacza sie bios i trzeba restartowac kompa... i tak w kolko.

Probowalem pobierac gre od nowa 3 razy, usuwalem wszystko co sie da i nie mam juz zadnego pomyslu o co biega. Prosze o pomoc...

RAM : 16GB

Processor : Intel® Core™ i7-2600 CPU @ 3.40GHz 3.40GHz

System 64-bity

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

Windows 7

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka. Ja mam taki błąd jak "Rappelz-client error". Co z tym zrobić? Prosze o szybką odpowiedz moje gg 7753942. Probowalem reinstal i pobieralem gre na nowo.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...