Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Dobry komputer do 1200zl

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje dobrego komputera do gier do 1200zl najlepiej by miał on juz system operacyjny, był do kupienia w sklepie stacjonarnym (Warszawa) nie koniecznie z myszka klawiatura itp. Ewentualnie może być jakiś sklep internetowy czy Allegro . Za pomock like @down Ziomem nie chodzi mi o jakiegoś potwora ale żeby np gta 4,fifa13,cod bo na średnich detalach chodziły i w grach typu warrock czy lol miał bym te stałe 50/60 fpsow ew do 1400zl. @@@@@Okej a który był by lepszy bo znalazłem na promocji w euro 1. 500gb pamięci , win7 Home premium , Intel dual core 5700 3 ghz , ge force 210 4gb ramu 2. Procek i3 -210 , 1 tb pamięci 4 gb ramu , gt 430 , win7 Home prem. I teraz tak opcja 1 koszt 1200 opcja 2 to 1000 czy sie opłaca? Bd wyciągał te 50 stałych fpsow w lolu warrocku czy odpaly mi gta 4 FIFA 13 na średnich detalach ? Ewentualnie z czasem bd mógł wymieniać dane części , czy któryś z nich spełniał by powyższe wymagania? Sorry z brak estetyki i błędy ale pisze ze zrabanego tel

2e4ezhz.png

Opublikowano

Siemka mam tu dla ciebie komputer jest on nowy od prywatnego kolesia,ładne parametry.Cena to 1300zł ,,Kup Teraz,,,ale możesz licytować xD

http://allegro.pl/swietny-komputer-do-gier-asus-hdd-500gb-ddr-4mb-i3444678838.html

Mój zestaw jest już lepszy

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Siemka mam tu dla ciebie komputer jest on nowy od prywatnego kolesia,ładne parametry.Cena to 1300zł ,,Kup Teraz,,,ale możesz licytować xD

http://allegro.pl/swietny-komputer-do-gier-asus-hdd-500gb-ddr-4mb-i3444678838.html

Piece of shit, a nie komputer.

Nie dość, że używka to jeszcze taka cena. Za 1300zł jest nowy Cielak G1610 i Radeon 7770 przynajmniej z porządnym zasilaczem i obudową "od-biedy-ujdzie-może-być".

Opublikowano

Piece of shit, a nie komputer.

Nie dość, że używka to jeszcze taka cena. Za 1300zł jest nowy Cielak G1610 i Radeon 7770 przynajmniej z porządnym zasilaczem i obudową "od-biedy-ujdzie-może-być".

Nie spinaj sie.

Komputer polecam dobra jakosc obudowy i do gier ci starczy nowe czesci kosztuja duzo a to jest pozadny komputer uzywany od czerwca :)http://allegro.pl/swietny-komputer-do-gier-asus-hdd-500gb-ddr-4mb-i3444678838.html

Intel Atom N450 1,6 ghz

Intel Graphics Media Accelerator 3150

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Okej a który był by lepszy bo znalazłem na promocji w euro 1. 500gb pamięci , win7 Home premium , Intel dual core 5700 3 ghz , ge force 210 4gb ramu 2. Procek i3 -210 , 1 tb pamięci 4 gb ramu , gt 430 , win7 Home prem. I teraz tak opcja 1 koszt 1200 opcja 2 to 1000 czy sie opłaca? Bd wyciągał te 50 stałych fpsow w lolu warrocku czy odpaly mi gta 4 FIFA 13 na średnich detalach ? Ewentualnie z czasem bd mógł wymieniać dane części , czy któryś z nich spełniał by powyższe wymagania? Sorry z brak estetyki i błędy ale pisze ze zrabanego tel

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nie spinaj sie.

Komputer polecam dobra jakosc obudowy i do gier ci starczy nowe czesci kosztuja duzo a to jest pozadny komputer uzywany od czerwca :)http://allegro.pl/swietny-komputer-do-gier-asus-hdd-500gb-ddr-4mb-i3444678838.html

To ty sprzedajesz ten komputer ? Wszędzie tym spamujesz. Co kupiłeś jakiegoś gotowca myślałeś że będzie to co sprzedawca naobiecywał a tu się okazało że na gtx 630 nie da się zagrać w bf3 na ultra. A teraz to wszystkim i wszędzie wciskasz. Jeszcze piszesz że jak kupować to tylko na allegro.

Opublikowano

To ty sprzedajesz ten komputer ? Wszędzie tym spamujesz. Co kupiłeś jakiegoś gotowca myślałeś że będzie to co sprzedawca naobiecywał a tu się okazało że na gtx 630 nie da się zagrać w bf3 na ultra. A teraz to wszystkim i wszędzie wciskasz. Jeszcze piszesz że jak kupować to tylko na allegro.

Nie?

Gościu napisał że chce kompa do 1300zł to mu dałem oferte.Pozwolił że moze byc z allegro.A jesli ci sie cos nie podoba to spier***aj.

PS.Nie jestem fanem allegro,nie kupiłem na nim kompa a jesli byla by jakas okazja od autoryzowanego serwisu to bym wzial za dobra cene.Obecnie z techplanet idzie mi stacka <3

EDIT:

W sygnaturce jest mój obecny komp.Ale dobra pozdro dla hejtera.

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Nie?

Gościu napisał że chce kompa do 1300zł to mu dałem oferte.Pozwolił że moze byc z allegro.A jesli ci sie cos nie podoba to spier***aj.

PS.Nie jestem fanem allegro,nie kupiłem na nim kompa a jesli byla by jakas okazja od autoryzowanego serwisu to bym wzial za dobra cene.Obecnie z techplanet idzie mi stacka <3

EDIT:

W sygnaturce jest mój obecny komp.Ale dobra pozdro dla hejtera.

Dobra komputer z allegro ale czemu ty zawsze polecasz jeden i ten sam zestaw który w ogóle nie nadaje się do gier. Piszesz " Komputer polecam dobra jakosc obudowy i do gier ci starczy nowe czesci kosztuja duzo a to jest pozadny komputer uzywany od czerwca" obudowa jak i zasilacz do niczego się nie nadają. Na tej karcie graficznej też w nic nie zagra. Za tą cenę najlepiej szukać jakiś używanych części ale trzeba uważać żeby nie kupić takiego gotowca jak wyżej.

Edit

Może komputer i składany ale wyszedł tak samo jak typowy gotowiec. Wyżej napisałem dlaczego i może przeczytaj to sobie jeszcze raz.

Opublikowano

Dobra komputer z allegro ale czemu ty zawsze polecasz jeden i ten sam zestaw który w ogóle nie nadaje się do gier. Piszesz " Komputer polecam dobra jakosc obudowy i do gier ci starczy nowe czesci kosztuja duzo a to jest pozadny komputer uzywany od czerwca" obudowa jak i zasilacz do niczego się nie nadają. Na tej karcie graficznej też w nic nie zagra. Za tą cenę najlepiej szukać jakiś używanych części ale trzeba uważać żeby nie kupić takiego gotowca jak wyżej.

Ja na tych parametrach grałem na ustawieniach niskich po 10 fps,to on na tym zestawie mialby 50 fps.Aha poleciłem go pierwszy raz ale to szczegół.Poaztym to komputer uzywany jabys poczytal ten koles go składał

TAK TO SKŁADAK UŻYWANY NA SPRZEDAŻ.

allegro.gif

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

,,Okej a który był by lepszy bo znalazłem na promocji w euro 1. 500gb pamięci , win7 Home premium , Intel dual core 5700 3 ghz , ge force 210 4gb ramu 2. Procek i3 -210 , 1 tb pamięci 4 gb ramu , gt 430 , win7 Home prem. I teraz tak opcja 1 koszt 1200 opcja 2 to 1000 czy sie opłaca? Bd wyciągał te 50 stałych fpsow w lolu warrocku czy odpaly mi gta 4 FIFA 13 na średnich detalach ? Ewentualnie z czasem bd mógł wymieniać dane części , czy któryś z nich spełniał by powyższe wymagania? Sorry z brak estetyki i błędy ale pisze ze zrabanego tel " proszę o odp bardzo mi zależy :p

2e4ezhz.png

Opublikowano

,,Okej a który był by lepszy bo znalazłem na promocji w euro 1. 500gb pamięci , win7 Home premium , Intel dual core 5700 3 ghz , ge force 210 4gb ramu 2. Procek i3 -210 , 1 tb pamięci 4 gb ramu , gt 430 , win7 Home prem. I teraz tak opcja 1 koszt 1200 opcja 2 to 1000 czy sie opłaca? Bd wyciągał te 50 stałych fpsow w lolu warrocku czy odpaly mi gta 4 FIFA 13 na średnich detalach ? Ewentualnie z czasem bd mógł wymieniać dane części , czy któryś z nich spełniał by powyższe wymagania? Sorry z brak estetyki i błędy ale pisze ze zrabanego tel " proszę o odp bardzo mi zależy :P

Opłaca się!

Weź tą drugą opcje ma lepszą karte graficzną :)

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Opłaca się!

Weź tą drugą opcje ma lepszą karte graficzną :)

nie nie oplaca sie i nie pisz takich farmazonow bo mam ochote ci wyjebac przez monitor przez to co piszesz!

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Ale będę wyciągał te 50/60 stałych fpsow w grach sieciowych typu warrock bądź lol? I co z gra 4 FIFA 13 cod em bo؟

Tak 50-70 fps na pewno bedzie <3

Gta 4 to słabo troche z 20 fps

FIFA 13 spokojnie po 200 fps

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Tak 50-70 fps na pewno bedzie <3

wypierdalaj stąd, bo zaraz cie po ip zlokalizuje i ci tak wypierdole donga w ryj ze nie bedziesz juz takich farmazonow pisac. nie bedziesz mial tylu fps, na to nie licz, oba komputery to szroty...

Opublikowano

nie nie oplaca sie i nie pisz takich farmazonow bo mam ochote ci wyjebac przez monitor przez to co piszesz!

Niewiem oco

post_online.pngNikodem2212 Ci chodzi.Skoro nie umiesz pomóc koledze przynajmniej nie spamuj tutaj idź gdzie indziej,najlepiej Wyjdź.Tylko sie poniżasz.

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Niewiem oco

post_online.png Nikodem2212 Ci chodzi.Skoro nie umiesz pomóc koledze przynajmniej nie spamuj tutaj idź gdzie indziej,najlepiej Wyjdź.Tylko sie poniżasz.

ja sie ponizam? chlopie, ty nie wiesz co ty piszesz! ja mu wlasnie pomagam, bo mowie zeby nie sluchal ciebie, bo doslownie gówno wiesz o komputerach a sie wypowiadaj... sprawdź czy cie nie ma w dziale metina, moze tam odnajdziesz swoje miejsce, ale napewno ten dzial nie jest dla ciebie. btw. wyslalem juz reporcika z tym zdjęciem ( erotycznym ) które mi wyslales na pw :)

Opublikowano

Wracając do rzeczy.

Ten komputer co podales nada sie do gier do 2011 roku nie licz na super moc,ale przy srednich detalach pograsz płynnie i miło.Na twoim miejscu kupilbym kompa póki okazja nic lepszego nie znajdziesz..:P

ja sie ponizam? chlopie, ty nie wiesz co ty piszesz! ja mu wlasnie pomagam, bo mowie zeby nie sluchal ciebie, bo doslownie gówno wiesz o komputerach a sie wypowiadaj... sprawdź czy cie nie ma w dziale metina, moze tam odnajdziesz swoje miejsce, ale napewno ten dzial nie jest dla ciebie. btw. wyslalem juz reporcika z tym zdjęciem ( erotycznym ) które mi wyslales na pw :)

Ciekawe.idź sie lecz ..hejt

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Wracając do rzeczy.

Ten komputer co podales nada sie do gier do 2011 roku nie licz na super moc,ale przy srednich detalach pograsz płynnie i miło.Na twoim miejscu kupilbym kompa póki okazja nic lepszego nie znajdziesz..:P

Ciekawe.idź sie lecz ..hejt

no ciekawe, ciekawe kto mi wyslal zdjecie penisa i napisal "ci w dupe", ciekawe? sam powinienes sie leczyc, moge ci w tym pomoc, daj mi tylko czas to zlokalizuje cie po ip i zobaczymy jaki wtedy bedziesz pomocnik na mpc

Opublikowano

" Na twoim miejscu kupilbym kompa póki okazja nic lepszego nie znajdziesz.." A co nikt nie chce ci go kupić, że wszędzie musisz go "reklamować"?

Opublikowano

TheBall0n WYPIERDALAJ Z TEGO DZIAŁU KURWA, NIE ZNASZ SIĘ- NIE WYPOWIADASZ SIĘ. PROSTE?

Powinien być dział "Dział dla debili"

GT 630 i medium? hahaha nie rozśmieszaj mnie

@autor

Weź zestaw Bozydara12 w większości gier sobie dobrze poradzi. Nie słuchaj tego geniusza co ci z allegro poleca, bo widać że nauki bierze od 'sóper iformaidiotów"

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...