Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno windowsa

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H,

znacie sklep z tanim windowsem? W normalnym serwisie jakoś dostane windowsa? Nie mam płytki a czekać nie chcę, jakoś zdobyć moge? Za 150zł coś kupie? x d

http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows-8/upgrade-to-windows-8#section_5[/codel]

niby za 129zł można z ich strony upgrade zrobić

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

to źle widzisz bo nie ma już takich promocji a W8 kosztuje 515zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Upgrade robisz tylko z Windows 7. Tu masz 8 64bit, tylko że OEM. (czyli nie dostajesz tego ładnego pudełeczka i możesz zainstalowac tylko na jednym komputerze)

http://www.elektronicznyswiat.pl/produkt/57862.html

A tu aukcja allegro, taniej jest trochę. :P - http://allegro.pl/nowosc-microsoft-windows-8-64-bit-pl-oem-wn7-00417-i3422072733.html

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

już wydałem 5 tyś, więcej mam jeszcze w niemieckim języku, który chce za ~210zł.. +box

Opublikowano

już wydałem 5 tyś, więcej mam jeszcze w niemieckim języku, który chce za ~210zł.. +box

chcieć to sobie możesz nawet gwiazdkę z nieba i nie dostaniesz bo nie ma już takich promocji

możliwa do kupienia tylko upgrade 8 pro by uaktualnić niemiecka instalkę do polskiej ( wystarczy potem zmienić język na polski ) albo kupić polską OEM zwykłą wersje Windows 8 PL OEM albo Windows 8 PL PRO

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

chcieć to sobie możesz nawet gwiazdkę z nieba i nie dostaniesz bo nie ma już takich promocji

możliwa do kupienia tylko upgrade 8 pro by uaktualnić niemiecka instalkę do polskiej ( wystarczy potem zmienić język na polski ) albo kupić polską OEM zwykłą wersje Windows 8 PL OEM albo Windows 8 PL PRO

nie chcę całego systemu, tylko upgrade mieć z 7 na 8, chyba że to nie to. :^)

Opublikowano

Przypadkiem nie trzeba oryginalu miec zeby zrobic upgrade do 8? :P

ta, wystarczy zainstalować.

Opublikowano

upgarde OEM jest pełną wersją Windows tylko z możliwością uaktualnienie starszej wersji systemu

jak masz legalny stary to nie uzywasz klucza, jak chcesz możesz zainstalować czysta kopie systemu

upgrade jest wersją tylko do uaktualnienia systemu w danej wersji językowej , skoro masz niemiecki musisz uaktualnić na polski czyli kupić wersję pro i zmienić język

zwróć uwagę jaki masz Windows bo dobór nieodpowiedniej wersji nie pozwoli zainstalować windowsa !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

po niedzieli ma mi wujek przyjechać i zainstalować bo mnie nie ma, za dużo pierdolenia z tym, najwyżej sie potem w8 kupi, tak to w7 bede miał. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...