Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D]JodaMinecraft

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Według mnie ban nie służny. Po 1 słowo debilu jest powszechnie używane w naszym języku każdy go używa. Po 2 czy za jedno słowo debil można nadać 7 dniowego bana osobie która od 8 miesięcy nie dostała żadnego ostrzeżenia, upomnienia oraz była moderatorem na forum ? Nie wsytarczyło by ostrzeżenie/warn ew 3 dniowy ban ? To co zrobił Hades jest po prostu ... Kolejną sprawą jest to, że to nie była żadna prowokacja to była odpowiedź na jego głupią i nieprzemyślanią odpowiedź. Na koniec aby znaleść takie "wyzwiska" wystarczy wejść na pierwszą stronę do metina czy minecrafta i jakoś inni nie dostają 7 dniowych banów. Jest to po prostu atak hadesa i wszyscy poinformowani więdzą za co. Dostał rangę za znajomości i myśli że będzie drugim Jeronem. Ale nie o tym dziś. Czekam na kontrargumenty :)

Na koniec:

Debil - pierwszy album studyjny niemieckiego zespołu punkrockowego Die Ärzte, wydany w 1984 przez wytwórnię Columbia. Łączny czas trwania to 38 minut 46 sekund.

Konto tylko i wyłącznie do UnBana. Pozdrawiam

P.S. Mam wyjebane czy bd miał 7 dniowego czy 3 dniowego bana chodzi tylko o to aby udowodnić coś innym.

Opublikowano

To, że byłeś moderatorem nie świadczy o tym, że będziesz inaczej traktowany od reszty. Słowo "debil" w temacie zostało użyte przez Ciebie w celu ataku na drugiego użytkownika. Ban jest słuszny.

Dopisując to, nie wiem co chciałeś osiągnąć:

Dostał rangę za znajomości i myśli że będzie drugim Jeronem.

Pozdrawiam.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...