Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maszyna - ile wyciągnie ?

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ile slotów wyciągnie ta maszyna ?

PROCESOR: Intel® Core i7-3930K CPU @ 3.20GHz

RAM: 64GB DDR3

DYSK: HDD 1GB

Proszę o pomoc ;] //DeQUK

CAMDNAx.png

Opublikowano

Jak mnie wkurwia** ludzie którzy nie mają żadnej wiedzy i piszą tylko aby nabić posta.

Ram to nie wszystko. Procek też jest ważny. Musisz się bardziej określić jaki serwer, ile pluginów, modów itd.

Wszystko ma wpływ na ilośc slotów. Tak orientacyjnie biorąc pod uwagę sam ram to możesz liczyć na 600 slotów.

Opublikowano

Jak mnie wkurwia** ludzie którzy nie mają żadnej wiedzy i piszą tylko aby nabić posta.

Ram to nie wszystko. Procek też jest ważny. Musisz się bardziej określić jaki serwer, ile pluginów, modów itd.

Wszystko ma wpływ na ilośc slotów. Tak orientacyjnie biorąc pod uwagę sam ram to możesz liczyć na 600 slotów.

Liczyć na 600 slotów heh. Przy jednym HDD?? Nie jestem znawcą ale chyba ponad 150 slotów potrzeba już bardziej SSD ;) .

Opublikowano

Chyba debilu powiedziałem, że tylko patrząc na ram ? ...

Najpierw czytaj potem pisz.

Ogarnij moze troche te wyzwanki od debili , takie wyzwiska na pw zalatwiajcie a nie tutaj , a wracajac do tematu , mozesz liczyc na 250-300slotów bez lagów , z Pluginami itp :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Witam,ile slotów wyciągnie ta maszyna ?

PROCESOR: Intel® Core i7-3930K CPU @ 3.20GHz

RAM: 64GB DDR3

DYSK: HDD 1GB

Proszę o pomoc ;] //DeQUK

Biorąc pod uwagę procesor, Nie oczekuj zbyt wiele, Przy dobrej konfiguracji może da radę 200-300 Lecz pewien nie jestem, Co do dysku 1GB? Na taki serwer? Czy nie zrobiłeś literówki? Zamiast TB napisałeś gb? ;)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę procesor, Nie oczekuj zbyt wiele, Przy dobrej konfiguracji może da radę 200-300 Lecz pewien nie jestem, Co do dysku 1GB? Na taki serwer? Czy nie zrobiłeś literówki? Zamiast TB napisałeś gb? ;)

Tak,mala literowka,powinno byc TB

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...