Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe v2 2013

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@ podpinam się.

Pliki wyglądają ciekawie, nie chcę nic mówić ale serwer astoria posiada bardzo podobne rzeczy jedynie inne gui oraz dodane dmg mobów itd..

PS. Prosimy o poradnik ;)

graphic.png
Opublikowano

wgralem pliki do terezno 2013 i w cliencie rooty pozmienialem i ciagle mam zostaniesz polaczony z serwerem i nic

Prawdopodobnie dlatego że terenzo ma /usr/home/mt2/share/POLAND

a te pliki mają /usr/home/mt2/share/GERMANY

spróbuj na innych plikach

cronaldo3for.png

Opublikowano

Prawdopodobnie dlatego że terenzo ma /usr/home/mt2/share/POLAND

a te pliki mają /usr/home/mt2/share/GERMANY

spróbuj na innych plikach

Te pliki mają usr/home/game/share/germany a nie usr/home/mt2/share/germany

a jesli chcesz je wgrac to mi sie wydaje że trzeba miec pliki z game a nie mt2 bo jak masz mt2 jak w terenzo to robi sie sie to game z tych plikow i mt2 zostaje a potem nie można odpalic serwa bo jak wpisuje /start to wyskakuje mi cd: usr/home/mt2 i cos tam dalej

Opublikowano

co tszeba zrobić żeby dało się zalogować do gry i na jakich plikach stawiać ten serwer ?????? bo mam na plikach taki niesmialy i baza działa ale mam problem z logowaniem prosze o pomoc i dp do założyciela tematu lub jakiegoś TuT dodać

Opublikowano

co tszeba zrobić żeby dało się zalogować do gry i na jakich plikach stawiać ten serwer ?????? bo mam na plikach taki niesmialy i baza działa ale mam problem z logowaniem prosze o pomoc i dp do założyciela tematu lub jakiegoś TuT dodać

Najpierw TRZEBA! popracować nad ortografią chłopczyku .

cronaldo3for.png

Opublikowano

Czy tak ciężko wam sprawdzić lokalizację?

Aby odpalić te pliki na hamachi trzeba dać około 2 gb ramu z tego co wiem bo inaczej nie ruszą.

Co ty pieprzysz ;d ja dalem 512 i na lajcie

Opublikowano

nie wiesz czy działa to poprawnie na plikach by taki nie śmiały??

Jeśli nie chcesz dostać kyuubi-rasengan To się ode mnie odsuń Fuck yea

----------------------------------------------------------------------------------------------

81294391193601040821.gif

Opublikowano

... PASY DO MSQL NIE SĄ PODANE... Tak trudno zrozumieć gdybym je znał to bym je chyba podał tak? Używajcie czasem tych orzeszków które macie w czaszce... tak ciężko wpisać kilka linijek w consoli? Jeśli nie potraficie tego zrobić to lepiej zostawcie te pliki dla kogoś kto zrobi z nich użytek...

Opublikowano

Chcecie tuta?

Pobieracie game i mysql, backup_sf_pro-area.com.tar.gz zmieniacie na game.tar.gz. Wklejacie ten plik do folderu /usr/home.

Wpisujecie w konsoli cd /usr/home && tar zxvf game.tar.gz. Nadajemy prawa 777.

Mysql wgrywamy do /var/db/mysql i tyle. Chmody 777 i restart serwera. Jak chcecie dam vtuta :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Chcecie tuta?

Pobieracie game i mysql, backup_sf_pro-area.com.tar.gz zmieniacie na game.tar.gz. Wklejacie ten plik do folderu /usr/home.

Wpisujecie w konsoli cd /usr/home && tar zxvf game.tar.gz. Nadajemy prawa 777.

Mysql wgrywamy do /var/db/mysql i tyle. Chmody 777 i restart serwera. Jak chcecie dam vtuta :)

Dokładnie epicki tut!

Tylko jak wgrywacie mysql to nie folder mysql tylko wejdzcie w niego i skopiujcie wszystkie pliki z mysql.rar do /var/db/mysql

Opublikowano

Chcecie tuta?

Wpisujecie w konsoli

cd /usr/home && tar zxvf game.tar.gz. Nadajemy prawa 777.

po wgraniu do bd i game nie da sie zalogować na serwer bo maszyna wywała błendy jak dla was to jest takie proste to wam tak cienszko zrobic tutu na yutube wrzucić jak wy tacy pro to dajcie tuta a nie w kulki lecicie

Chcecie tuta?

Wpisujecie w konsoli

cd /usr/home && tar zxvf game.tar.gz. Nadajemy prawa 777.

dodaj tuta od odpalenia maszynki do zlogowania sie na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...