Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy istnieje taka Płyta Główna? xd

MasterKich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie, zdziwiłem się troche jak mi kolega(co składa mi komputer) powiedział mi że będę miał 1 GB wbudowanej, ATI Radeon HD7770 i jeszcze jeden wolny slot na karte graficzną haha :D

Opublikowano

właśnie, zdziwiłem się troche jak mi kolega(co składa mi komputer) powiedział mi że będę miał 1 GB wbudowanej, ATI Radeon HD7770 i jeszcze jeden wolny slot na karte graficzną haha :D

Ta, tylko w przypadku 7770 multi GPU to kompletnie nieopłacalna sprawa zwłaszcza na budżetowych płytkach o s x8 i x4.

To jest wyłącznie dla droższych płyt głównych i kart graficznych.

Co do pamięci graficznej wbudowanej - zapewne chodziło o IntelHD, który ma DO konkretnej ilości i nie bierze tego od siebie ;>

Poza tym dałbyś ten zestaw tutaj ?

Opublikowano

to będziesz wiedział niewiele więcej bo byle badziewie z intelem HD ma ok 1Gb ram

sloty na karty w zwykłych płytach z reguły sa zawsze 2-3 PCI-E

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak to będę wiedział nie wiele więcej, jak mi poda pełną specyfikacje?? -,-"""

No tyle, że nic Ci to nie da, skoro nie będziesz działał na IGP, a nie opłaca się brać 2x 7770.

Opublikowano

napisałem gdzieś że biorę 2x hd 7770???

Pytasz się czy mogą być 2 sloty:D Pewnie pomyślał, że 2 karty będziesz chciał włożyć :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...