Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gdzie sie oplaca?

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam do was pytanie. Na ktorym serwerze oplaca sie grac zeby sellnac konto. Wiem ze latwiej na Solarze ale na Monastyrze mam 37lvl z 25kk. Pozatym mam takie pytannie za ile poszlo by konto 99lvl monastyr eq+9 tak mniej wiecej podajcie cene ;)

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Może za około 100-200 zł to zależy od skilli,eq itp.

Na nowszych serwerach sellniesz konto raczej za więcej ale mogę się mylić.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Może być więcej to zależy od skilli,eq więc może przekroczyć te 200zł.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Up nie pierdol bo sam sprzedałem 94lv z full eq za 600 zeta...

Najlepiej pacz na allegro ile takie konta są warte czysty 90lv nawet za te 100/150 zł kupisz a 90lv z pro eq po 600/700zeta chodzą.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zależy,czy Twoje eq+9 to będzie Ebo,Żelak,Srebrna+9,I jakieś śmieci bez bonów,czy ładnie wybonowane,ciekawe itemy.

Przy dobrym eq,weźmiesz ponad 1000zł (do kilku tysięcy).

Opublikowano

Z 99lv do top3 nie wejdziesz.Musiałbyś mieć 105 lv,i do tego wbity w dość krótkim czasie (Mniej minut gry niż inni.Postacie z maksymalnym lv,są segregowane po czasie gry).

Oczywiście mówimy o PLu.

Z tym 105 lv,dostałbyś na pewno więcej,o kilkadziesiąt zł,od postaci 99lv.

Opublikowano

witam mam do was pytanie. Na ktorym serwerze oplaca sie grac zeby sellnac konto. Wiem ze latwiej na Solarze ale na Monastyrze mam 37lvl z 25kk. Pozatym mam takie pytannie za ile poszlo by konto 99lvl monastyr eq+9 tak mniej wiecej podajcie cene ;)

Najlepiej opłaca sie isc do pracy zarobisz w miecha ponad 1k zł a w metku to moze z 200 zł :) a jak chcesz na metku to na solarze lepiej konta i yangi schodzą niz na solarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...