Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ? :)

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak mam 2,6 kkk i nie wiem czy kupować itemy czy poczekać na łączenie. Tylko tak czy po łączeniu stanieją rzeczy czy zdrożeją ? Na moim servie kamol stoi 25kk

Opublikowano

Po łączeniu moim zdaniem wszystko stanieje po więcej osób będzie miało daną rzecz. Więc poczekaj na łączenie serwerów ;)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jakoś nie przekonaliście mnie hehe czekam na więcej wypowiedzi :) A takie pytanie kiedy będzie łączenie ?

Opublikowano

To tak mam 2,6 kkk i nie wiem czy kupować itemy czy poczekać na łączenie. Tylko tak czy po łączeniu stanieją rzeczy czy zdrożeją ? Na moim servie kamol stoi 25kk

Kupuj itemy bo zamin polacz to jeszcze minie z pół roku to do tej pory zarobisz 2x wiecej

Opublikowano

Wiesz .. :D zanim będzie to łączenie serwerów to Tobie się odechce gry..

Radze teraz wydać kasę ale targuj się i kupuj jak najtaniej. :)

58121063168705213211.png

Opublikowano

Na łączenie sobie jeszcze poczekasz administracja jak najdłużej czekam żeby ludu przybyło a pozatym nie chce chyba im się zabardzo odwalać tej roboty więc moze od 2 miesięcy do 20 lat sobie poczekamy :P

logo2.png

Opublikowano

Stanieje, ale zanim połączą znowu mogą minąć miesiące, a do tego dochodzą jeszcze dodatkowe tygodnie na to, aż stanieją itemy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Radziłbym kupić Ci teraz itemki bo łączenia serwerów możesz się prędko nie doczekać. Poza tym często przy tego typu akcjach administratorzy kroją wszystkim kase. Np po upadku metin2US można było przenosić konta na metin2SG, lecz kasa była dzielona przez 10 albo 100 nie pamiętam już. tak może być też w tym przypadku. Także itemki kupuj teraz. Próbuj wyrwać je jak najtaniej i grać dalej, nie wyczekiwać na łączenie serwerów bo możesz się prędko tego nie doczekać, łączenie jest przekładane już kilka razy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...