Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Konto

PSkuller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam nadzieję że ktoś poświęci mi chwilkę

z góry bardzo dziękuje

Otóż mam pytanie , nie grałem długi czas, czy Nexon jest trochę spokojniejszy z tym dawaniem banów?Że za byle przypadkowy glitch albo co kol wiek leci ban?

I czy można napisać jakieś odwołanie do nie słusznego bana?

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?271676-Bug-abuser-ExminatoR999&highlight=Exminator999

Kiedyś na Black Lungu po zjechaniu windą na dół dało się wskoczyć na belke, to był ich bug miałem wtedy niski lvl nie wiedziałem

zaraz po wskoczeniu tam chcialem zejść lecz mnie zatrzymało na dowód jest tam w temacie 2 screen, odkryłem tego reporta

jak już miałem złotą belke na 4. Widać Nexon zapomniał na jakiś czas... chciałem być uczciwy wiec napisałem do nich wyjaśnienie

i po 2 dniach dostałem bana "BLOCK (31.12.9999)". Czy mogę napisać co kol wiek by mnie odbanowali?To nie była jakaś zbrodnia , hacak nic nie uzyłem.

Opublikowano

Niestety, jest mala szansa na UB, mozesz sprobowac ale watpie ;/

Co do banow, chyba nawet wiecej. Kolega dostal perma za jednego glupiego glitcha wiec.. Pzdro ~Exotik

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

nie masz szans na unbana. jak przez przypadek cie zglitchuje (czesto tak jest np.: na kill creku w tych skalach) to powinienes szybko wyjsc do lobby. I na przyszlosc nie pisz na starych raportach jak nie sa zamkniete :)

Opublikowano

No to dzięki wam wielkie.

Jeszcze jedno , zrobiłem teraz konto aktywowałem link na poczcie chce wejść do gry pisze ze nie istnieje... na forum i strone moge sie zalogować ale nie do gry.

O co kaman?

Opublikowano

założyłem 2 razy (na innym e-mail) z Gmail i nic dalej to samo potwierdzam wbije na forum etc etc ale nie do gry ....

Zapora nie blokuje antyvir tez sprawdzalem

???

Opublikowano

Na strone wejść nie mam problemu( chrome) tylko do gry !

@Ok można zamknąć

Dostałem informację , że musi ktoś inny założyć mi konto.

Czy mogę kogoś prosić o te 5 minut?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...