Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Modyfikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam telefon galaxy y gt-s5360 z T-mobile. Niestety, brandowany. Chyba, bo ma zainstalowane aplikacje Navi z t mobile i gry demo. Roota umiem zrobić, ale czy będę mógł wgrać cm 10? Bo mnie denerwuje system, zwiechy. Wyłączę( uspie fona), a potem włączam i "niespodziewanie wyjeto kartę pamieci".

Opublikowano

Możesz, ale stracisz gwarancję. Zrób sobie kopię tego softa i ewentualnie przywróć gdy zajdzie potrzeba oddania do serwisu.

Opublikowano

bawiąc się tak tracisz gwarancje, natomiast da się ją przywrócić gdy wszystko wraca do stocka, tak samo na iOS da sie przywrocic stocka po jailbreaku, te gówniane aplikacje z tmobile polecam wywalic ;]

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Jak zrootujesz telefon możesz pobrać aplikację do usuwania systemowych programów (między innymi gry demo oraz aplikacje od t mobile)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...