Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzieci na youtube

KASH_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie, mnie osobiście wkurwiają, nagrywają vlogi mając 10 lat. Grać w nic nie potrafią a i tak nagrywają.

Teraz właśnie odświeżając youtube, natknąłem się na 10 latka vlogera, wyczuwam hit internetu...

syggnapng_nhhraxa.png
Bywalec
Opublikowano

A najlepsze jest to, że tacy mają największa oglądalność.

Dla mnie jest to tylko popisywanie się przed znajomymi/w Internecie.

Opublikowano

Jak go zraportujecie to dostanie bana na yt bo to automat robi a sam jest za głupi żeby napisać do supportu

Opublikowano

Polecam maść na bUl dupy. Większość to trolle, które tylko na was zarabiają.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja w ogóle tego nie potrafię zrozumieć, a mianowicie po co/dlaczego 10-14 latek ma potrzebę pokazania swojej twarzy w internecie. Nie wiem czy to po prostu nowa moda, tak jak kiedyś w szkole "fajny" był ten który palił i pił, a teraz "fajny" jest ten, który przeklina w internecie w tym wieku, dyskutując do kamery i pierdol*c od rzeczy. Nie potrafię tego wyjaśnić, ale to jest chore

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

chcą byc jak ich zewodnik życiowy "Drzejdrzej"

że yt od 13 lat jest to nie potrafią doczytać...

Opublikowano

Jak go zraportujecie to dostanie bana na yt bo to automat robi a sam jest za głupi żeby napisać do supportu

Kiedyś pamiętam taką sytuacje, był użytkownik na Youtube co jechał po wszystkich, komu się podobało. Nie robił filmów nie, tylko na profilach walił chamskie komentarze. A ile raportów na niego do supportu poszło to klękajcie narody, i co? Brak reakcji z strony supportu.

To były świetne lata 2008, kiedy to były pierwsze kanały na YT... Według mnie najlepsze. :P

Opublikowano

Beka z typa i tyle. Mnie osobiście to nie denerwuje tylko rozśmiesza xD Chłopiec nie ma co zrobić z życiem to robi z siebie publicznego debila. Co zrobić.

Opublikowano

W sumie każdy ma do tego prawo ale z umiarem. Po co 10048362482948329 kanałów dzieci, typowych dzieci neo, które zupełnie nic, zupełnie nie ogarniają co robią. Trochę jest to wkurzające ale można się pośmiać.

Opublikowano

Problem w tym, że w dobie internetu... Każdy z nas ma dostęp do wszystkiego, co w rezultacie na YT porobiło się jak jest...

Owszem, o ile Kula był fajny, o tyle potem według mnie zaczęło się robić gorzej... Albo może i dużo wcześniej? Bo na YT siedziałem od 2008 roku, to pamiętam, jakie wojenki widywałem na kanałach między ludźmi, ale rzadko kto z nich dostawał bana.

Mam wrażenie, że support YT dba tylko o kasę, prawa autorskie i wygląd strony. Ale o porządek już nie...

Opublikowano

Ludzie, nie rozumiem jednej rzeczy. Skoro wam się nie podoba/przeszkadza wam to po chuj jesteście masochistami i to oglądacie ?? Ja nigdy nie trafiłem na taki kanał bo mam zasubowane kilka kanałów które oglądam i NIGDY nie zdarzyło mi się coś takiego znaleźć a wy sracie w gacie bo dzieciak sie bawi.. kurwa...

Opublikowano

mnie wqrwia meinkraft, vlogi srogi (chuj mn to obchodzi jak jakiś cebulaczek żyje w UK itd) i żal mi takich ludzi jak rock, nic nie oglądam na yt poza piosenką czy reviewem czegoś.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Jeżeli w takim wieku ma się tyle rzeczy i dostęp do internetu to normalne że takie dzieci są w nim, szkoda że na tyle odważne żeby robić vlogi.

Z tego co pamiętam, to Kula był dość odważny. By pocisnąć kogoś konkretnie, choć mam wątpliwości co do wieku właśnie. :P

Nie znam żadnej Kuli a powinienem?
Opublikowano

Jeżeli w takim wieku ma się tyle rzeczy i dostęp do internetu to normalne że takie dzieci są w nim, szkoda że na tyle odważne żeby robić vlogi.

Z tego co pamiętam, to Kula był dość odważny. By pocisnąć kogoś konkretnie, choć mam wątpliwości co do wieku właśnie. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...