Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PandoraMT2 problem

sheyker404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem moda 2012F do PandoraMT2 po tej nowej wakacyjnej aktualizacji . Wchodzi mi do panelu wyboru postaci, klikam na postać 'start" ładuje się ten pasek do końca i wyłącza metka :/ Wie ktoś co zrobić ?

post-918621-0-94649700-1375443215_thumb.png

post-918621-0-22178700-1375443230_thumb.png

Opublikowano

moda wgrywa się do metina pl`a najnowszego a nie do klienta serwera.

Nie koniecznie ja aktualnie mam dodanego moda w Clienta Virtuala i mi wszystko dziala wiec nie pierdziel,ze trzeba w PL'a

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie koniecznie ja aktualnie mam dodanego moda w Clienta Virtuala i mi wszystko dziala wiec nie pierdziel,ze trzeba w PL'a

tak bo w niektórym klientach działa mod, lecz najbardziej kompatybilnym i zalecanym jest najnowszy metin2 pl z oficjalnej strony.

pobierz metka pla i wgraj do niego moda tego, bo jak widzę po folderze masz moda w serwerze pandora, dlatego cie wywala.

Opublikowano

tak bo w niektórym klientach działa mod, lecz najbardziej kompatybilnym i zalecanym jest najnowszy metin2 pl z oficjalnej strony.

pobierz metka pla i wgraj do niego moda tego, bo jak widzę po folderze masz moda w serwerze pandora, dlatego cie wywala.

To Klient PL'a tylko zmieniłem nazwę "metin2modsf2012.exe" czy jakoś tak to się nazywało na taką nazwę jaką uruchamiam klienta serwera ;)

Opublikowano

spróbuj zrobić nowe konto i zalogować się na modzie i zrobić nową postać np. w jinno

Nadal to samo

PandoraMT2 przeszla zmiany ostatnio i zablokowali moda.

Jeśli tak to by mnie nie łączyło wgl przez moda z postacią nie ?

Opublikowano

Czy jest ktoś komu działa kamer na pandorze? Wczoraj chciałem wrócić do starych postaci, instalowałem 2011sf 2012sf majstrowałem z ip, pong i mam taki sam problem co poprzednicy. Niech się wypowie ktoś kto aktualnie ma dostęp do kamermoda na pandorze!

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Czy jest ktoś komu działa kamer na pandorze? Wczoraj chciałem wrócić do starych postaci, instalowałem 2011sf 2012sf majstrowałem z ip, pong i mam taki sam problem co poprzednicy. Niech się wypowie ktoś kto aktualnie ma dostęp do kamermoda na pandorze!

Są tacy bo już nie 1 widziałem jak biegał przez ściany w av2 ;)

i postacie 1 lvl stoją koło handlary więc można wnioskować że działa ;)

Opublikowano

To ktoś by mógł podać instrukcję i link do klienta na którym działa. Ściągam teraz klienta ze strony PL'a ale idzie to przez jakieś nowe Gameforge Live i nie wiem co z tym będzie bo na Plu nie byłem ze 3 lata. Może na tym kliencie pójdzie ten 2012sf i nie będzie logało.

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

Opublikowano

To ktoś by mógł podać instrukcję i link do klienta na którym działa. Ściągam teraz klienta ze strony PL'a ale idzie to przez jakieś nowe Gameforge Live i nie wiem co z tym będzie bo na Plu nie byłem ze 3 lata. Może na tym kliencie pójdzie ten 2012sf i nie będzie logało.

Jak coś pisz PW ;)

Opublikowano

nie zadziała wam to takim sposobem, nikt tego nie rozpowszechni, za dużo was by się zleciało, szkoda serwera.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

nie zadziała wam to takim sposobem, nikt tego nie rozpowszechni, za dużo was by się zleciało, szkoda serwera.

Co ty pierdzielisz kurczak.

Sprawdzałem na najnowszm PLu ściągniętym przez GF Live i 2012sf nie działa wywala z gry i raport o błędach.

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

Opublikowano

Bardzo możeliwe, że wraz z aktualizacjami zmienili dane do serwera.

Sam czasami tak robiłem jak robiłem większą przerwę.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...