Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc w kupieniu składaka.

TheBall0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Niby biała lista ale ja bym wziął Corsair VS 450w albo Chieftec GPA-450S8. Chociaż ten Antec to nie mówie, że zły. Po prostu o nim dużo nie słyszałem ;P

jak już to GPS-400A8 :P

Opublikowano

Aha jeszcze jedno,nagrywarke DVD Samsunga jak usune z zestawu bo obecnie mam w domu ;) To rabat bedzie w dalszym ciągu?

Intel Atom N450 1,6 ghz

Intel Graphics Media Accelerator 3150

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

jak już to GPS-400A8 :P

400W da radę utrzymać ten zestaw? Wątpię. GTX660 chyba minimalnie wymaga 450W zasilacza z tego co pamiętam.

@UP

Tak. Ale ta nagrywarką którą masz jest SATA?

Chciałeś wcześniej dysk 1TB, to skoro Ci się udało zaoszczędzić na nagrywarce - udało się wsadzić ten 1TB. :)

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=72453&s=73501&s=74403&s=72905&s=62734&s=72175&s=73693&s=15240

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Aha jeszcze jedno,nagrywarke DVD Samsunga jak usune z zestawu bo obecnie mam w domu ;) To rabat bedzie w dalszym ciągu?

Nagrywarka na SATA?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nagrywarka na SATA?

Niewiem.Podam ci model tej nagrywarki: DVD Writer Model SH-S162

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

To nie jest nagrywarka SATA. Jak chcesz koniecznie dysk 1TB, i potrzebna będzie nagrywarka SATA to można wziąść ten zasilacz Antec który dawałem na początku, i dać dysk 1TB. Wyjdzie mniej więcej to samo. Zasilacz Antec'a z opisu wygląda dobrze, także Twój wybór. Równie dobrze może dozbierać teraz trochę tej kasy, lepiej odrazu kupić dysk 1TB, wychodzi dużo taniej niż jakbyś potem miał dokupować drugi 500GB.

Opublikowano

Nagrywarka na IDE nie nadaje się.

Eh to nic,wezme tego samsunga z układu

To nie jest nagrywarka SATA. Jak chcesz koniecznie dysk 1TB, i potrzebna będzie nagrywarka SATA to można wziąść ten zasilacz Antec który dawałem na początku, i dać dysk 1TB. Wyjdzie mniej więcej to samo. Zasilacz Antec'a z opisu wygląda dobrze, także Twój wybór. Równie dobrze może dozbierać teraz trochę tej kasy, lepiej odrazu kupić dysk 1TB, wychodzi dużo taniej niż jakbyś potem miał dokupować drugi 500GB.

to mógłbys ten Antec podrzucic do zestawu? Bo ja niwiem jaki to byl xDA skoto to to samo to nie bede przepłacał

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Opublikowano

Ładny zestawik tylko 119 zł więcej...Czyli tym zestawem pogram w gry 2013 i porobie obróbki graficzne bez śdźin>? ;P

Intel Atom N450 1,6 ghz

HDD 250 GB

RAM 1GB

Opublikowano

Pograsz we wszystkie, w większośći da się na ultra bez lagów. Z grafiką też nie powinno być żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...