Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nd/Woj

Skr3nT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Wymieniłem ostatnio konto na s2 za nd. Otrzymałem ich 650. Na co najlepiej przeznaczyć tą sume ? Proszę o wypowiedzi.

Hmm. Kwestia 2. Mam wojownika 66 lvl i posiadam loopka u4+7 oraz kryształke u5+7. Na ile mi to starczy i jakie osłonki polecacie wsadzić ewentualnie do tych przedmiotów, żeby radzić sobie bm'em/bladem na glacy/pvp :)?

Gram na serwerze 3.

Pozdrawiam,

Skr3nT

Opublikowano

Popytaj ludzi w NosVille czy kupują ND i jak zaoferują ci niezłą sumkę to sprzedaj :)

@DOWN: xD

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Popytaj ludzi w NosVille czy kupują ND i jak zaoferują ci niezłą sumkę to sprzedaj :)

Autor udał się na mpc i zrobił temat aby zadać pytania, a nie po to aby go odesłać do gry żeby pytał przypadkowe osoby :huh: .

Ja tradycyjnie- kupiłbym 6 pudeł + 2 eliksiry inicjalizacji.

Co do osłonek- twoje eq nie ma za dobrych unikalności.. Najlepiej sł obrażeń. Eq najlepiej zmienić na poziomach 83-85 (a potem znów na 90) :P.

Opublikowano

6 pudeł= 36kk- 600nd

inicj.= 1.2kk - 25ndx2=50 =2.4kk

Z twojego liczenia wychodzi mi 38.4kk

A kupując np. ancki?

650/39 =16.6

16x 230=36.8

I zostaje mi z tego jeszcze 26 nd.

itemek za 25 nd - 1.2kk - 38kk.

Jest różnica 400k, lecz cena ancków jest raczej stała, a cena pudeł na s3 wacha się od 4.5 do 7.5kk...

Co byście wy zrobili? Kupili te pudła, czy ancki?

Opublikowano

Ja bym kupił z 50 zwojów niskiego poziomu (ulepszania) 1 pudło sp i reszte na głośniki :)

Za zwoje się dobrze zarabia

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Mamy zwycięzce xD ! Zwoje średnio po 300k, kupie ich 130 = 39kk, a szybko schodzą :D. To teraz pytanie co za to kupic ;>?

Sporo rzeczy zależy co wolisz może sp ? :D

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wojownik musi mieć albo crussa albo wara. Ani na bladzie ani na bm'ie cie nie wezmą na żaden rajd ( no chyba że jakiś rodzinny, albo niskopoziomowe typu cuba).

Opublikowano

War to podstawa. Ja na Twoim miejscu zainwestowałbym w dobre eq i w dobrego war, ale za 39kk nie poszalejesz :D

Co z tego, że nie lubisz wara. Ta gra rządzi sie własnymi prawami, a nikt tak nie potrafi uratowac dupy jak dobry tank w pt ;)

Na rajdach się dorobisz.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...