Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasy postaci

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dręczy mnie jedno pytanko czy Każda klasa a przede wszystkim Kapłan jest podzielony na 2 profesje chodzi mi o to czy jest np: kapłan tego i kapłan tego wiem że to troszkę głupie ale na którymś tam poziomie mi się wyświetliło jakis opis nie czytałem tylko klikłem akceptuj . Ps: Wiem że to głupi temat i za pewne po krótkiej odpowiedzi do usunięcia ^^ ;P

Opublikowano

w Historii mojego kapłana pisze : oddany kapłan (boska wyrocznia) ponoć mogłem coś wybrać na 30 lvl co to daje , co to jest?

Opublikowano

@Up.

Ścieżka chwały, z tego co wiem jest dostępna tylko 1, więc się nie martw i tak musiałeś ją wybrać.

Ok troszkę mi ulżyło ale jak mówiłeś reset skilli płatny miej więcej ile w zł to kosztuje ? i czy lepiej ogarnąć nową postać od nowa kapłan robić ?

Opublikowano

Około, 105 tysięcy AD za ogólny reset, nie opłaca się wydawać. Ja bym od nowa zrobił postać, poziom wbija się szybko. Koszt 540 ZEN to około 25 zł (Metodą PaySafeCard).

39935986022375653157.png

Opublikowano

Nie przesadzaj, widziałem restarty za 90k, ale to i tak na tym lvlu jest sporo.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

To więc czas na nowa postać ale macie jakieś dobre poradniki jak dawać w skille ? Dla kapłana ? Tak żeby był dobry w pvp i nie zły w leczeniu na dungeonach to się przyda ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...