Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet w laptopie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam lapka i chciałbym mieć do niego internety. Jak to zrobić? To znaczy, jak to działa? Idę do salonu np. Play i mówię, że chce 10giga internetu do wykorzystania, czy jak? A jeśli nie tak, to jak polecacie?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi. Internety? Chyba Internet. A nie masz routera z WiFi? Jeśli zależ ci na mobilnym to najlepiej z Plusa bierz. Idziesz do salonu i masz 2 warianty. 1. Testujesz neta przez tydzień czyli dają ci ten przenośny router karte SIM i testujesz. Po tygodniu idziesz do nich i albo oddajesz i rezygnujesz z umowy albo bierzesz neta oczywiście płacisz chyba 10 albo 20 zł za to testowanie przez tydzień. 2. Bierzesz neta odrazu.

Opublikowano

Internety, lol. Pierwszy raz jesteś w sieci? :D Czasami się tak mówi na internet. Ogólnie chodziło mi o to, że chcę mieć w laptopie internet, niezależnie od niczego, że podpinam sobie i o działa.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...