Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gildia MPC - Night Hunters - Dragon.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MujHgtc.png

Night Hunters.

1, Parę słów o gildii.

Witam wszystkich użytkowników MPC! Parę dni już mi chodziło po głowie stworzenie zgranej ekipy do gry. Co prawda istniała stara gildia założona przez Matqa, ale nikt tam tak naprawdę nie grał, a jeżeli ktoś grał, to pojedyńcze jednostki. Na TS3 też nie było nikogo, jednym słowem - nudy. Teraz, po uzgodnieniu sprawy z Istnym, powstaje jakby reaktywacja gildii. Wiadomo, nazwa i wszystko jest nowe, ale teraz zabiorę się za to sam, więc powinno być to ogarnięte. Ten temat jest w zasadzie informacyjny, będę tu wrzucał listę członków, TS3, wspólne wypady, filmiki etc. Do tego nie wiem, planuje jakoś zrobić takie małe subforum, nie wiem jeszcze w jakiej formie, aby umówić się na dungeony, pomoc w questach etc. Temat będzie edytowany. A obecnie zapraszam do pytań / dyskusji. No i wiadomo, drugi lider to Gordonix.

2. Serwer TeamSpeak3.

IP: public-ts3.pl
Serwer: 87. MPC - Neverwinter - Night Hunters!
Hasło: kaktus

3. Jak dołączyć?
Wystarczy napisać do mnie na PW bądź napisać tutaj w temacie - przyjmujemy każdego, nawet najniższe lvl`e, wykazujące chęć rozwoju!

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Bardzo polecam Gildię i zapraszam. Jako przełożony "Nutsa" jestem wstanie potwierdzić, że Gildia nie upadnie po Tygodniu jak poprzednia będziemy się starać jak tylko możemy. Wszystkich Nieaktywnych będziemy wywalać a nowych aktywnych przyjmować. Będziemy również starać się, każdemu z Was pomóc w questach czy tam w innych problemach. Więc Zapraszam.

xD 

Opublikowano

Ja byłem chętny pisałem ci PW Nuts. :D

Tylko nie wiem jak się z tobą bądź z GordOnix z kontaktować w grze :)

Moja nazwa w grze to : Demonic

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Szczerze? Temat walnąłem, aby zebrać ludzi. Gildia jeszcze nie powstała. Zrobię ją jutro/pojutrze. Wiem - lenistwo, nazwijcie to jak chcecie. Mam po prostu ostatnio dni zawalone i złapać wszsytkich o określonej porze jest ciężko.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Akutalizacja nazwy i ludzi. Znaczy ludzi dziś wieczorem pododaje, ostatnio zaniedbałem troszkę swoje obowiązki, ale już działam. Jak ktoś chce, moja nazwa w grze to: Shao
Piszcie. Już za niedługo ogarnę eventy itp ;d

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Chętnie dołączył bym tylko pytanie jaka postać była by potrzebna dla teamu?

@ edit to tak czy siak zaczynam robić kapłana bo raczej mało będzie takich bo zapewne większość będą grać GWF.

Opublikowano

Chętnie dołączył bym tylko pytanie jaka postać była by potrzebna dla teamu?

Jeżeli zaczynasz grać, to najlepiej Tankem lub kapłanem, ponieważ jest ich najmniej a są najbardziej przydatne. m.in na dungeony.

xD 

Opublikowano

jasne, pododawajcie mnie, dziś ts`a załatwię i jazda.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Dobra, TS jest, będę na nim przesiadywał. Ci co chcą do gildii, pozapraszałem - musimy się tylko w grze złapać.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

ja chłopaki gram głównie wieczorami, więc jak chcecie wcześniej zaproszenie, to wystarczy pisać do mnie :3

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...