Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BalticroadOnline | Cap 90 | Low Rate | Bot Allowed | START 02.08.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"RedTube" Zaprasza do guild :) jest to international guild ,ale są też i polacy: ) . Pisać do YouJizz:. :).Server jest bardzo fajny :P

sialalalaa

Opublikowano

Zapraszam na serwer, jest dobry. Były problemy na początku ale już wszystko ok, ogarnięci GM'owie :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Zapraszam na serwer, jest dobry. Były problemy na początku ale już wszystko ok, ogarnięci GM'owie :)

No nie powiem. Ogarniają na bieżąco. Tylko mało graczy. Ale dajmy mu ze 2 tyg. na rozkrecenie sie. Jak nic sie nie zmieni to chyba bedize trzeba poczekac az cos sie rozwinie bardziej :/
Opublikowano

Nie, po prostu zrobiliśmy fuzje z xxx, i wszyscy po prostu zostali usunięci z gildii i po odbyciu kary przechodzą do EvilGeniuses, takze zapraszam :)

Opublikowano

No spokojnie, dopiero będzie dodane w niedalekiej przyszłości.

Zaniedługo dodany zostanie penalty remover na stronie. Tzn. będzie można wejść na strone i kare za wyjscie z gildi sobie usunąc.

Opublikowano

Witam :) jest sens zaczynac przygode na tym servie? lagi / bugi / pelne spoty itd? czy jest spoko ? bo pogralem troche na World of Flames ale server to jeden wielki bug...

Opublikowano

Ty kurwa głupi jesteś?. Nie botuj tylko czytaj co pisze assystent Gm'owie cały czas pracują serve na razie jest postawiony na 50-60% tak jak z nim pisałem :).Pracują nad wszystkim a Ty płaczesz jak tylko botujesz.. i chuj czytasz

sialalalaa

Opublikowano

Moja szukać gildia. Moja nick być Aisa. Moja aktualnie zacząć i nie być taka głupia jak tu pisać. Moja pisać normalnie, ale teraz moja ma orgazma.

Edit: Nieważne, na razie nie będę grał. :P

Opublikowano

Powiem tak, serwer na razie nie świeci niczym szczegolnym. Były bugi to naprawiane były. Aktualnie jest wporządku.. Ja nie narzkeam. Zobaczymy za tydzień jak z ludzmi.

Ja ze swojej strony oferuje porządna gildie, zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...