Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin W Minecraft.

kowereki12112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem ostatnio ( jakieś 2 tygodnie temu ) kupiłem se premke . Ustawiam se skina na minecraft.net ale jak wchodze na serwy to nikt nie widzi mojego skina a ja go widze ( takiego jakiego ustawiłem ) co sie posrało że nikt tego nie widzi?

Opublikowano

Możliwe, że moja rada wyda ci się głupia, ale muszę zapytać...

Kupiłeś wszystko normalnie, w standardowy sposób czy pobrałeś jakiegoś nietypowego launcher'a? :D

Opublikowano

Upewnij się czy po wgraniu skina kliknąłeś Upload, to jest bardzo ważne. Jak nie zadziała zgłoś to do supporta minecraft.net, on napewno pomożę :)

PS:. Pisz do niego po angliesku -.-

Opublikowano

@UP Czyt. Temat - minecraft.net

@TOP Czy kupiłeś premium w Standardowy sposób ?

Sprawdź też może to:

Po logowaniu, po prawej strone masz Buy Now Lub Download . Jeśli masz Buy Now nie masz kupionego MC ... Jeśli masz Download masz .. no to jeśli masz Download to Kliknij i poboerze Ci sie luncher 1.6.* zaloguj sie w nim danymi z MC i gotowe jesli sie zalogowales to masz na 100 % kupionego MC jesli nie mozesz sie zalogowac to musisz napisac do Subbordy minecraft.net Oni Ci napewno pomaga tylko pamietaj, napisz do nich po angielsku ;p No bo wiesz... to firma ang. i Obi raczej Polskiego nie kumaja ;d Jesli pomoglem daj Lika ;D

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

No ale to jest tak że ja no mam po zalogowaniu Download i mam kupioną premke ale problem w tym że ja nie chce pobierać launchera 1.6.2 gdyż gram na wersii 1.5.2 na innym launcherze By Geoning W którym jest normalnie tak jak dawniej sie logowało ( w prawym dolnym rogu Login i hasło) no to normalnie wpisuje i mam 3 opcje - Options , Login , Login No-Premium . Więc wpisuje normalnie wszystkie dane klikam Login . i reszta ok ale ten skin no nie widzi go nikt oprócz mnie ( napewno kliknąłem Upload przy wyborze skina ) .

Opublikowano

Podpowiem tak. Wejdź jeszcze raz na minectaft.net i wgraj skina. Nie zapomnij wcisnąć upload. Odczekaj 5 minut i ciesz się skinem ^^

Opublikowano

Możesz pobrać nowego launchera, w opcjach jego zmieniasz release na release 1.5.2 i dalej możesz grać na starszych wersjach, może to też pomoże co do skina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...