Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym się różnia regiony EU West i EU Nordic & East?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mastera yi, zrób botrka jako core bardzo dobra itemka, zamień z (bloodthriesterem(krwiopijcą))

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Blade_of_the_Ruined_King

Jak bym flamował na team to nie byłbym w platynie.! Jak gram na smurfie tylko wejdde do gry ,daję każdemu ignore oprócz junglera i piszę im w lobby żeby pingowali. I wtedy nie ma zbędnego flame. Może pokaż dywizję prosie? Bo screen z gier to może mieć każdy.

http://www.lolking.net/summoner/eune/25557370#history

poza tym czym ty się chwalisz i zachowujesz się jak 5 letnie dziecko chwalisz się jakąś biedną dywizją, nie jestem żadnym pro, jestem zwykłym graczem który niemoże wyjść z g5 thats all, a platynki często w enemy się wtrafiają i żadna rewelacja

anyway, póki co to tylko ty zabłysnąłeś słowami a nic nie pokazałes :|

Opublikowano

bierz westa grałem na silver 2 na eune a teraz na 2gi wbiłem nowe konto i lepszy poziom na pierwszych lvlach niż na silver 2 eune tylo jeden minus że na weście większy problem z kupnem rp

Opublikowano

bierz westa grałem na silver 2 na eune a teraz na 2gi wbiłem nowe konto i lepszy poziom na pierwszych lvlach niż na silver 2 eune tylo jeden minus że na weście większy problem z kupnem rp

Wybralem jak narazie nordic, z 2 strony ciesze sie ze jest platnosc tutaj za pln :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...