Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] Zabawa w Chowanego ! [40 Slotów][Autorskie Pluginy][Dużo Map][Częste Eventy] - Serdecznie Zapraszamy!

xMalinczik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. W prezentacji pisze że serwer nie jest zrobiony pod kasę, to mnie trochę dziwi po większość rzeczy na serwerze jest tylko dla vip'a.

Po 2. Na tym chowanym macie ściągniętą mapkę, nie lepiej coś autorskiego zrobić? niż ściągać gotowe z neta?

Po 3. Moderatorzy mają graczy głęboko w... (4 literach) pytałem się KidModa o kilka rzeczy, a zamiast odpisać wolał latać na pvp, oraz spamować chodźcie na /ch

Po 4. Źle ustawione cuboidy, jak to? Tak to że w normalnym pokoju do którego mają dostęp wszyscy nie można wchodzić w 1 róg bo cofa i tak samo jest na arenie pvp, kawałek areny jest zablokowany dla graczy, przez co pvp staje się prawie niemożliwe przy takich lagach podczas gdy cofa.

SERWERA NIE POLECAM!

Jak to ogarniecie to zmienię zdanie.

Opublikowano

Po 1 - Serwer nie jest i nigdy nie będzie robiony pod zarobki, niech się sam utrzymuje. VIP jak VIP, nie jest przesadzony i nie utrudnia zwykłym graczom rozgrywki, jego cena również nie jest przesadna - 11,07 zł.

Po 2 - Dwie mapki ściągnięte z neta, reszta autorska więc w czym problem ?

Po 3 - Jak wiesz jest ogromny spam na czacie, czasem ktoś mógł nie zauważyć.

Po 4 - Z Cubami wszystko ok.

Konkurencja ? Pewnie tak bo włazicie mi w dupę od dłuższego czasu, spamujecie mi na forum, serwie i psujecie opinie gdzie się tylko da.

Opublikowano

Po 1 - Serwer nie jest i nigdy nie będzie robiony pod zarobki, niech się sam utrzymuje. VIP jak VIP, nie jest przesadzony i nie utrudnia zwykłym graczom rozgrywki, jego cena również nie jest przesadna - 11,07 zł.

Po 2 - Dwie mapki ściągnięte z neta, reszta autorska więc w czym problem ?

Po 3 - Jak wiesz jest ogromny spam na czacie, czasem ktoś mógł nie zauważyć.

Po 4 - Z Cubami wszystko ok.

Konkurencja ? Pewnie tak bo włazicie mi w dupę od dłuższego czasu, spamujecie mi na forum, serwie i psujecie opinie gdzie się tylko da.

Po 1. To może zróbcie też expiarke dla graczy.

Po 2. Lepiej samemu wszystko zrobić, bo ładnej opinii ze ściągniętymi mapkami serwer nie będzie mieć.

Po 3. Spamu nie było wgl. jedyny spam jaki był to ten robiony przez kidmoda jak pisał ciągle: kto idzie na ch, itd. (jakby nie patrzeć to było po 1 w nocy)

Po 4. Cały czas jest ten błąd jak będę na serwie to pokaże.

Po 5. Żadna konkurencja, tylko po prostu wyrażam swoją opinię.

Opublikowano

Śmieszny serwer. Osoby piszące " fajny serwer" to osoby głównie przekupione przez administrację :).

1. Mapy zajebane z hivemc.eu

2. Nie umieją zrobić warpów na tabliczkach ( klikasz i nic się nie dzieje).

3. Ortografia administracji na poziomie przedszkolaka ( "niemoge" "niema" itp.)

4. Administrator ocenia po wieku, a sam kradnie mapy z jednego z największych serwerów minecraft na świecie, patrz też punkt 3 :).

5. 75% graczy to administracja

6. Administracja to osoby też nie mające pojęcia o prowadzeniu serwerów. Nazzes daje se itemy na pvp diaxowe(jest moderatorem) i zabija wszystkich. Hardkox też zabijał, później przestał.

7.Wystarczy napisać podanie " jestem miły seksowny lubię grać w minecrafta na imie mam zdzisław" i już mamy rangę na serwerze lub jeżeli chcesz oszczędzić sobie palców to podlizuj się głównemu adminowi.

8. Napisz coś o tabliczkach z przekleństwem - zostaniesz wyrzucony za słowa, to jest ok, ale z tabliczkami dalej nic nie robią - przecież trzeba bić graczy na pvp, jesteśmy tacy fajni!

9. Nie polecam :)

Ogólnie, pewnie zaraz administrator wszystkiemu zaprzeczy, ale co mi tam.

Bez reklam fb

Opublikowano

1. Dwie mapki ściągnięte z internetu, nie "zajebane" z hivemc.

2. Warpy na tabliczkach działają.

3. Ortografia leży ? Chłopie, wszystko piszę bez błędów, może drugi Administrator ma problem.

4. Oceniam po wieku bo mam 20 lat i nie przyjmę 13'sto latków ma Moda, pewnie się nie dostałeś i dla tego negatyw :)

5. Jest 4 Moderatorów, 2 Administratorów i 1 Właściciel na 40 slotów - to dużo ? Moim zdaniem idealnie.

6. Administracja to osoby która nie mają pojęcia o prowadzeniu serwerów ? Miałem TOP1 Jail w Polsce więc nie wiem o co Ci chodzi.

7. Nie ?

8. Nie ?

9. Nie polecasz bo nie zostałeś przyjęty na Moda ? Ehhh, dzieci ....

Opublikowano

@up Skoro tak dobrze umiesz ortografię itd. to powinieneś wiedzieć że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji.

ps: Te 2 mapki są ściągnięte z hivemc.

Opublikowano

lol wbiłem 1 raz na serwer i dostałęm ban "Zapraszamy na serwer ......" Proszę o ub mój nick : AreckiQ

x

Opublikowano

Po 1. Jesteś żałosny mój drogi. Sam pisałeś " niemoge" razem.

Po 2. Nigdy nie składałem podania na kidmoda. Sprawdź na swojej stronce czy coś, bo raczej bym podał nick, tyle że widocznie masz zbyt mały mózg by to pojąć.

Po 3. Dzieckiem możesz nazwać siebie, bo ktoś kto ma 20 lat nie pisze "niemoge" .

Po 4. Nazzes zabijał i pewnie o tym wiesz.

Pomyśl nad tym co napisałeś, mój nick to MCKrowa, a na tabliczki klikałem setki razy i nic, relogowałem się i nic to nie dawało, pewnie dopiero teraz naprawiłeś.

Bez reklam fb

Opublikowano

Powiem tylko tyle, że serwer jest Git : ). Jest tam co robić, popisać itp. Jedynie co brakuje to to, że miecz ma się od początku gry, a nie od środka (chowający). Także mogłaby być ''tabliczka'' pokazująca czas do następnej rundy, ilość szukających i chowających. No ale tak to spoko. Polecam serwer.

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Kolejny serwer Malinczka który powstał z oszustwa!!!

Plki na chowanego są moje i żaden z nich nie jest autorski jak pisze w temacie!!!

Zlodziej i tyle!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...