Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Korona głuców NeverWinter

LubieKiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do was pytanie. Do czego sluzy korona glupcow neverwinter poniewaz dostalem ja jakos nagrode ze skrzynii Tymory i nie wiem co z tym zrobic. Jest ona cos warta?

Przy okazji, zebynie robic drugiego tematu, czemu serwery sa offline?

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Siema. Mam do was pytanie. Do czego sluzy korona glupcow neverwinter poniewaz dostalem ja jakos nagrode ze skrzynii Tymory i nie wiem co z tym zrobic. Jest ona cos warta?

Przy okazji, zebynie robic drugiego tematu, czemu serwery sa offline?

Co do tej korony przykro mi, (nie pamiętam) ale chyba tylko do ozdoby. Co do Offline , teraz trwa przerwa techniczna do 17:30 , lista zmian na Forum gry.

xD 

Opublikowano

@Up.

Korona daję tylko wygląd i nic więcej, nie polecam jej też zakładać, chyba, że chcesz poszpanować, a do innych celów raczej się nie przyda. Więc więc załóż normalny item :). Nie jest też nic warta.

Off było dlatego, że:

http://bit.ly/17kVDjt - Tu masz napisane wszystko.

39935986022375653157.png

Opublikowano

Jeżeli podoba Ci się wygląd tej korony, to możesz zrobić coś takiego: Kupujesz na AH byle jakie nakrycie na głowę/twarz i zmieniasz jego wygląd na tę koronę. Oficjalnie masz koronę założoną oraz normalny item do walki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...