Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobre pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

z góry proszę nie odsyłać mnie do spisu plików serwerowych

Potrzebowałbym pliki z wierzchowcami, nowymi mobami, mapami, zbrojami i mieczami (coś w stylu plików takiniesmialy)

Najlepiej bez żadnych questów.

Mysql 5.5

Php (obojętnie jakie)

250 lvl

125 punktów statusu (conajmniej)

Jak najnowszy system BSD

Dobry firewall !

Bashpanel moge zabespieczyc sam

Liczę na to że ktoś ma takie pliki i mi je udostępni albo że pomożecie mi dobrać pare odpowiednich pliczków serwerowych które mógłbym połączyć

Opublikowano

Super ! Dzięki wielkie

@EDIT
Mam problem który miałem właściwie od początku - ciągłe "Zostaniesz połączony z serwerm"
Uporałem się z nim, lecz zależy mi na max lvl 250 a na tych plikach jest 120 lvl.
Po zmianie pliku game (oczywiście nadane uprawnienia i zmieniony lvl w plikach config, pong zmieniony )ponownie wyskakuje Zostaniesz połączony z serwerm"
Sądze że ten ich plik game był specjalnie modyfikowany pod serwer i bez niego nie pójdzie.
Jeśli się da to wytłumaczcie mi jak mógłbym przerobić plik game pod 250lvl.
[(Wszystko włącza się poprawnie, pisze max lvl 250 itp.. )(Plik game od takiniesmialy)]

Opublikowano

Nie będzie działać ponieważ to są najnowsze pliki 2013 (nowa binka i nowy game). Wgraj wszystko od nowa i wgraj tego difa to game który był w plikach:

This difference file has been created by IDA Pro
game_r34083
000A238E: 78 FA
005A41D0: 63 FA 

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Tak szczerze to nie znam sie na wgrywaniu difów. W pliku game zazwyszaj zmieniałem tylko pong :P Gdzie to trzeba umieścić ?

@EDIT
Okeej dałem rade, trzeba było wgrać patcherem do difów.

Dzięki wielkie za pomoc

@EDIT
Wie ktoś jak skrócić czas misji u biologa ? Bo jak zmieniam na pc.setqf("duration",get_time()+5) lub pc.setqf("duration",get_time()+60*5*1) to nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...