Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Nowy typ pojedynku

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponowalbym dodanie do "pojedynkow" nowy typ. Mamy graficzny, slowny itd. Brakuje mi natomiast pojedynku wideo, ktory mi bardzo odpowiada...

Moze jest malo osob tak walczacych jednak zawsze ktos sie tym interesuje :)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Tak mnie zastanawia na czym polega pojedynek video? Bo według mnie stworzenie własnego materiału bez żadnego wklejania filmików od innych ludzi, mam rację czy nie? Przy głosowaniu trzeba oceniać jakość materiału i ciekawość, tak?

Według mnie pojedynek filmowy nie będzie tak popularny więc nie ma potrzeby dorabiać do generatora, ewentualnie "Inne". Pojedynek na intro to jeszcze rozumiem.

Opublikowano

Tak mnie zastanawia na czym polega pojedynek video? Bo według mnie stworzenie własnego materiału bez żadnego wklejania filmików od innych ludzi, mam rację czy nie? Przy głosowaniu trzeba oceniać jakość materiału i ciekawość, tak?

Według mnie pojedynek filmowy nie będzie tak popularny więc nie ma potrzeby dorabiać do generatora, ewentualnie "Inne". Pojedynek na intro to jeszcze rozumiem.

pojedynek wideo to tez stworzenie czegos z innych , niepowiazanych materialow... i moga wyjsc ciekawe rzeczy.. :)

inta lub openningi , zwiastuny, spoty tez mozna tworzyc.. to tez wideo ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...