Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old school LomaxMt2.

K4SH3R

Powrót Lomax'a.  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie aby LomaxMt2 powróci??

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Metińczycy!

Piszę do was odnośnie serwera LomaxMt2, jest taka możliwość aby serwer powrócił taki jak za czasów swojej świetności. Nie jest to przymiarka ale poważna oferta dotycząca rynku prywatnych serwerów Metin2. Swoje propozycje co do serwera kierujcie w tym temacie, wszystko zostanie rozpatrzone.

Tak więc pytanie, czy chcielibyście powrotu wielbionego przez graczy Lomax'a?

Pozdrawiam- Kasher.

Opublikowano

Fajny był projekt, a wiadomo, że ludzie lubią serwery easy i sam bym na nim zagrał

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Pierwsza edycja Lomax'a stworzona przez Deco016 (na forum alchemik1)

Była najlepsza, bardzo przyjemny exp, i bardzooo dużo graczy (ponad 300 w dzień a w nocy o pierwszej czy drugiej +50)

Druga edycja Lomax'a była nieudana, serwer upadł po dwóch miesiącach istnienia, Deco powiedział, że to jest jego ostatni serwer (nie licząc udanego ProMT2 ;D)

o czym można przeczytać tu: http://lomaxmt2.pl/

Dla leniwych (to co pisze na stronce)

Serwer offline.. Gra 46osob w wakacje jakis to sens trzymac cos co nie przyjmuje sie wsrod innych serwerow,szkoda bo chcialem zrobic aktualizacje z rzeczami ktore ulatwia gre i reklame ale widze ze to nic nie da za pozno. Zeby nie bylo ze serwer dla kasy ,serwer zarobil 153zlRaNgyNG.png
a stoi prawie 2 miesiace to jest bez sensu. Na pewno byl to ostatni serwer z mojej reki jak mowilem wiec sory ze nie wyszlo.

Myślę że trzeci Lomax, to byłby nie wypał, wątpie aby udało ci się przywrócić Starego Lomaxa, nawet jak tak, to wiele ludzi by nie zagrało, no ale skoro macie takie plany, to proszę bardzo,

Ja chętnie spróbuję, i wejde na serwer, chociaż nie wiem, czy będzie to miało jakikolwiek sens ;>

20uy6hw.png

Opublikowano

Pierwsza edycja Lomax'a stworzona przez Deco016 (na forum alchemik1)

Była najlepsza, bardzo przyjemny exp, i bardzooo dużo graczy (ponad 300 w dzień a w nocy o pierwszej czy drugiej +50)

Druga edycja Lomax'a była nieudana, serwer upadł po dwóch miesiącach istnienia, Deco powiedział, że to jest jego ostatni serwer (nie licząc udanego ProMT2 ;D)

o czym można przeczytać tu: http://lomaxmt2.pl/

Dla leniwych (to co pisze na stronce)

Serwer offline.. Gra 46osob w wakacje jakis to sens trzymac cos co nie przyjmuje sie wsrod innych serwerow,szkoda bo chcialem zrobic aktualizacje z rzeczami ktore ulatwia gre i reklame ale widze ze to nic nie da za pozno. Zeby nie bylo ze serwer dla kasy ,serwer zarobil 153zlRaNgyNG.png

a stoi prawie 2 miesiace to jest bez sensu. Na pewno byl to ostatni serwer z mojej reki jak mowilem wiec sory ze nie wyszlo.

Myślę że trzeci Lomax, to byłby nie wypał, wątpie aby udało ci się przywrócić Starego Lomaxa, nawet jak tak, to wiele ludzi by nie zagrało, no ale skoro macie takie plany, to proszę bardzo,

Ja chętnie spróbuję, i wejde na serwer, chociaż nie wiem, czy będzie to miało jakikolwiek sens ;>

Gdyby nie ten bug z loganiem wypalial by druga edycja lmx ale coz nie jestem osoba ktorej sie powodzi ani znana by sami sie pchali gracze,lomaxa starego mozna zrobic bo ciagle ktos mi o nim pisze , mam pliki , klienta mam wszystko ale chce wiedziec czy jest sens tak wgl.. Duzo sie zmienilo mam wieksze doswiadczenie inny punkt widzenia niz kiedys

ban.gif

Opublikowano

Pierwszy lomax to byl najlepszy serv na jakim gralam, wiec bardzo bym chciala zeby sie pojawil.

I jest taka możliwość tylko musi być więcej osób, które wierzą w sukces tego serwera.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...