Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komputer

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołóż 200zł i można już myśleć o jakiś grach. Chyba, że z używek to wtedy coś tam może się skombinuje.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tam jest 2x 2 gb ramu.

Edit

Chyba że jest błąd w opisie bo tam jest "Zestaw pamięci DDR3 DIMM o pojemności 4 GB (2 x 2048 MB) montowane w
komputerach stacjonarnych. Pracują z częstotliwością 1333 MHz o napięciu
1.5V. Opóźnienia cykli zegara wynoszą 9CL."

Opublikowano

Z nowych dysków różnica cenowa między 250gb, 500gb jest śmieszna. procesor taki jak Bozydar podał, albo g2020.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

A tak na 3.0 GHz * 2 by dało radę wydrzeć??? A czy na tym co podał Bozydar12 będzie można zagrać w skyrima , wiedzina 2???

Wieśka jeszcze nie tak dawno przechodziłem, więc od razu Ci mówię, że bez problemu ten procek ogarnie. Spadki zauważyłem jedynie przy tłumie wieśniaków i podczas bitew. Pewnie są jeszcze w jakiś ukrytych lokacjach, ale na siłę nie szukałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...