Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące Golca i Aukcji

Monekorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.Mam do was kilka pytań :)

1. Za ile wylicytuję Golca na aukcji?

2. Za ile wylicytuję 1 irysa na aukcji?

3.Mam 7lvl Vege,3 drony,robota naprawiającego (najlepszy czyli ten który naprawia 75k HP),i (niestety) najsłabsze działka laserowe i generatory.

Więc pytanie jak na takim lvl szybko uzbierać hmmm... 5-10kk kredytów?

4. Jak rozbudować skylab aby przynosił jak największe zyski z wyprodukowanych przez niego surowców?

5. Za jakie surowce ze skylaba otrzymam najwięcej pieniędzy?

6.Za ile wylicytuję GEM-XI czyli to dzięki czemu będę mógł podwoić swoją ładowność?

to na tyle.Z góry dziękuję za pomoc i obiecuję jakąś nagrodę za trud przeczytania i odpowiedzenia na te pytania.

EDIT: Serer PL1

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Irek to totalna loteria. :) W takich godzinach wygrałem za: 120 kk, 60 kk, 80 kk, 90kk, 105 kk na pewniaka.

Co do skylabu, tym bardziej tym wiadomo lepiej, dobrze gdy masz powiększoną ładownie i wysyłaj ile się da.

Za jakie surowce otrzymasz najwięcej hajsu? Z promerium (taki złoty surowiec :P)

Co do reszty może się ktoś wypowie, bo nie pamiętam, ale dam Ci zaraz znać.

EDIT: Teraz się ogarnąłem, nie podałeś serwera.

Chodziło mi o PL2.

Opublikowano

5. Promerium 1sztuka przy 500 tys powazki kosztuje 1.000 za sprzedanie
6. do 2 mln

4. wszystko na maxa do 20lv

3. bij te statki matki, zadasz z 50k dmg i masz 200k kredytów łatwo w 5 minut hitachi czy jak im tam

1. do 15 mln zależy jaki serw i pora

2. do 150kk zależy jaki serw, ja tam za 47mln w biały dzień. pl3 najlepiej licytować między 3-6 i 23-0/1

Opublikowano

Siemano.Mam do was kilka pytań :)

1. Za ile wylicytuję Golca na aukcji?

2. Za ile wylicytuję 1 irysa na aukcji?

3.Mam 7lvl Vege,3 drony,robota naprawiającego (najlepszy czyli ten który naprawia 75k HP),i (niestety) najsłabsze działka laserowe i generatory.

Więc pytanie jak na takim lvl szybko uzbierać hmmm... 5-10kk kredytów?

4. Jak rozbudować skylab aby przynosił jak największe zyski z wyprodukowanych przez niego surowców?

5. Za jakie surowce ze skylaba otrzymam najwięcej pieniędzy?

6.Za ile wylicytuję GEM-XI czyli to dzięki czemu będę mógł podwoić swoją ładowność?

to na tyle.Z góry dziękuję za pomoc i obiecuję jakąś nagrodę za trud przeczytania i odpowiedzenia na te pytania.

1 i 2 jaki serwer ?

3. Ja bym w ogóle to na leonka zmienił, bo na 2 gali nawet lvl. nie masz a na 1 to będziesz niebywale smacznym kąskiem dla innych firm, flax na vegance/golcu zwłaszcza gdy masz takie wyposażenie http://www.mpcforum.pl/topic/1009072-szukam-klan-ktory-pomoze-mi-sie-rozwinac/.

4. All 20 oprócz sepromu bo zabiera dużo złotka

5. złotko

6. 100k ;d

pyhvh7E.png

Opublikowano

"3. bij te statki matki, zadasz z 50k dmg i masz 200k kredytów łatwo w 5 minut hitachi czy jak im tam"

Na jakiej mapie najlepiej matki z tym wyposażeniem (starać się) ubijać?:

Statek Vega

5 laserów LF-2

1 laser LF-3

4 lasery LF-1

5 napędów G3N-7900

2 osłony A02

1 osłona B02

2 osłony A01

Robot naprawiąjący REP-4 (ten który regeneruje 75k na minutę)

3 Flaxy (już niedługo 4)

Szymon chodzi o PL1

2912562157.png

Opublikowano

na Pl1 będzie ciężej ale nwm jak tam z handlem

Co to tych statków to pojawiają się dość często na mapach 1-3, widzisz je na mapie jako niebieskie "gówno" i obok siebie ma takich 7 pomocników, najlepiej bij je z pomocą kogoś chodź wątpie bo zawsze ktoś to bije, dokładnej nazwy Ci nie podam, lecz zobaczysz 1 news z dakroribt i tam wszystko napisane jaką mają nazwę.

Ich trasa jest taka: k4yc.jpg

@EDIT

Dokładna ich nazwa to "hitac"

Ale będzie ciężko z ich zabiciem, dlatego że dają mocnego "slowa" jak i bijesz je sam to mi nawet do 45k na salwę biją.

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytań:

1. za ile wylicytuję laser LF-3,a za ile LF-2

2. Generator B02

3. Generator G3N-7900

4. Robota naprawiającego REP-4

5. Rakiety PLT-3030 (50 sztuk)

6. Amunicje MCB-50

6. Amunicję SAB-50

Serwer PL (PL1)

2912562157.png

Opublikowano

Po co ci rep 4 skoro piszesz że już masz ? Człowieku to jest HANDEL, nie ma określonej ceny, możesz wygrać za 1 kr lub za 100 kk, zależy od szcześcia. Wgl, to i tak jest teraz bez różnicy bo tych kredytów nie stracisz wiec możesz co godzine próbować i obstawiać ....

1378146534-U712811.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...