Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zasilacz O_O

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno czyściłem kompa i zobaczyłem że troche kleju mam stopionego w zasilaczu x_x.... później sie okazało że nawet mam kondensator taki wybrzuszony to se pomyślałem ja pierdole co ja zrobiłem... no dobra kij z tym ile jeszcze żywotności na oko mu zostało ? przy graniu w metina i może w world of tanks na ULTIMATE LOW GRAPHIC

Intel Core 2 quad q6600

ram 2gb

Ati radeon HD3850 512 mb

Zasilacz 400w En Light :|

czuje włączam kompa tylko na hardcora...

i czemu jak wyjąłem zasilke to miałem taką czarną obudowe x_X... to od katowania kompa crysisem czy gta IV :O ?

Opublikowano

Wyjmij ten zasilacz !!!

Jeśli to jakiś no-name, to istnieje wysokie ryzyko spalenia/uszkodzenia sprzętu.

Corsair Vs450w ogarnie ten sprzęt bez problemu.

ten nie jest z czarnej listy, pozatym nie pytam sie na jaki wymienić tylko ile pożyje jeszcze -,- ale też możecie podać... czemu 450 w ? jak mam 400 ? nic sie nie stanie jak sie doklei 50 w mocy ?

Opublikowano

ten nie jest z czarnej listy, pozatym nie pytam sie na jaki wymienić tylko ile pożyje jeszcze -,- ale też możecie podać... czemu 450 w ? jak mam 400 ? nic sie nie stanie jak sie doklei 50 w mocy ?

Bo jest najbardziej opłacalny. Jak otwierają się kondensatory, to nawet na nim nie pracuj -__-.

Opublikowano

W każdej chwili moża wybuchnąć i spalić reszte podzespołów. A jeszcze jak jest coś uszkodzone w nim to tykająca bomba.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wymień go jak najszybciej na chiefteca GPA 450W. Dopóki masz ten, to staraj się jak najmniej włączać komputer, a jak już to go długo nie używać. Miej w pogotowiu gaśnice jakby co.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wymontuj go jak najszybciej. Kasa na zasilacz to nic, w porównaniu z tym ile będziesz na minusie jak spali Ci kompa.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...