Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ja i mój ukochany team <3

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzisiaj na rankedzie trafił mi sie strasznie OP team

http://scr.hu/12cg/uxbaw

oczywiście farma do dupy na początku farmiło mi świetnie ale potem nafeedowany team przyszedł na mida darius co chwilę chodził na topa a mój team we 4 nie mogli go dobić

i weź tu człowieku wejdź do golda

no ale cóż trzeba próbować

Opublikowano

Chociaż Ty pokazałeś jakąś klase :)

Zdecydowanie powinni dodać dywizje , w której każdy się odnalazł bo teraz jest naprawde według mnie kure*skie nieporozumienie :D

Opublikowano

Po prostu nie grasz wystarczająco dobrze by wyprowadzić swój team do wyjścia z silvera V, masz niskie MMR ( 41 Win, 54 Lose ) czyli grasz z brązami, przeciętne statystyki świadczą również o tym, że to Twój poziom, wkońcu ktoś musi stanowić brąz, silver, czy też diament. Popraw swój styl gry, stań się lepszy, nie zwalaj winy na swój team a wkońcu wyjdziesz :)

Opublikowano

Jakby w lolu nie byloby przegranych to lol bylby do dupy nie przejmuj sie lepiej przegrac niz wygrac bo przynajmniej nauczysz sie bledow.. Jedno mnie zastanawia do chuja jebanego gdy widze dariusa zawsze zakłada tą jebaną hydre i pada zawsze gdy widze dariusa na lini to buduje pierwszą hydre i kurwa wychodzi 0/11/2 nw co oni z tymi hydrami...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Ludzie przestancie plakac bo wam to nic nie da.. ciagle jakies tematy ze chujowy team itd itd.. skonczcie z tym i zacznijcie grac

Opublikowano

@up To nie jego wina, przecież to Jayce specjalnie feedował, nawet itemów nie miał, chyba ze sprzedal na koniec co nie zmienia faktu ze specjalnie feedował. Prosie jebany z golda V. Nie jestes wiele wyzej od niego.

@topic W Silver 3 wydaje mi sie juz jest wyzszy poziom na smurfie mam wlasnie srebro 3 bo po 10 grach mnie tam przenioslo. Nie ma juz tyle flame, latwiej sie dogadac o linie, jak ktos nie dostanie to poprzeklina ale wezmie supporta, jeszcze mi sie nigdy nie zdarzylo zeby byl double mid, co w Silver 4 jest standardem.

Ale niestety nie gram tam bo mam ponad połowe mniej champów niz na mainie. Jak grasz dobrze to w końcu tam wyjdziesz, a potem bedzie juz latwiej. Wiele graczy z diamentu mowilo, ze najtrudniejszy jest silver i brąz, potem juz łatwo idzie.

Opublikowano

Polecam Ci próbować grę jakąś OP postacią i najlepiej na ADC żeby móc wycarrować wojne . Ja tristaną na bocie miałem seryjkie 5 rankedów a nasusem na topie 8 rankedów win.

Opublikowano

Nie tylko twój team był chujowy ale i ty też byłeś. Nie popisałeś się farmą, która na Cho'Gathcie jest banalnie prosta. Widzę, że miałeś tp i z tego co widzę to używałeś go pewnie tylko po to by wrócić na linie z bazy... Naucz się farmić i używać teleporta do roamowania np. bota jak sobie nie radzą a nie kurwa płaczesz, że masz nobski team, a sam noobisz i tego nie dostrzegasz. Jesteś w silver 5 bo na to zasługujesz i tyle...

Opublikowano

@up skąd kurwa możesz wiedzieć po co mi był teleport skoro nie brałeś udziału w tej grze

a o farmie juz pisałem jak miałem farmić skoro każda linia była zajęta przez dariusa i corkiego a zawsze gdy szedłem gdziekolwiek zawsze ktoś się czaił

wkurzają mnie tacy ludzie nie grałeś wtedy więc skąd możesz wiedzieć jak było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...